terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, October 22, 2010

i love bahasa!

salam and hi viewer! akhirnya, hari ini ialah hari Jumaat~ sekali lagi kite dipertemukan dengan penghulu segala hari..mari, saya nak bercerita pasal hari ini......

Hari ni saya telah ditugaskan untuk mengajar subjek selain Bahasa Inggeris.well, cube teka saya kena ajar subjek ape? hoho...haishh,, walaupun saya tak pakar dalam bidang ni..tapi saya berani menyahut cabaran..cece..saya akan cuba buat yang terbaik untuk mengajar subjek ni..sebenarnya subjek yang saya nak ajar ni lebih kurang saje ngan Bahasa Inggeris..hehe..apa lagi kalau bukan subjek Bahasa Melayu..haaa! Hopefully, my students tak jumpe saya punya blog ni...heh,, kalau lah dorang terjumpa...kikikiki..banyak kesalahan tatabahasa nih! saya nasihat awal2 jangan tiru gaya penulisan saya yang tidak formal ye anak murid ku sekalian~ ini adalah blog cikgu untuk potpetpotpet...heeee~

oklah stop sampai sini dulu ye..saya nak pergi berehat2...weeeee~~ada misi lebih penting esok! doakan saya sukses ye kawan2! :))


4 comments:

Ayien said...

Assalamualaikum Cikgu
ziha ngaja kt sekola mane eh?

ziha said...

waalaikumussalam~
ajar kat SMKKAP... :)

Atiqah said...

hehe...kak ziha
ok la tu BM..kte igt kena ajr Arab..

ziha said...

hehe..Arab tak de kt skolah ni,, klu de mst kite nak ajar punye.. :P