terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, October 24, 2010

kerusi or chair?

salam~
saya sedang menghabiskan baca antologi KERUSI~ahaa, sebab nak ajar students BM kan..jadi kena lah buat ulangkaji.sebenarnya dah pernah belajar dulu..tapi kenapa ek saya rasa macam tak pernah baca cerpen dan sajak dalam antologi neh?huhu teruk betul saya ni kan?hehe

Honestly, saya sebenarnya tak pernah baca habis antologi ni..saya cume baca buku rujukan je..tapi bila fikir-fikir balik macam mana saya boleh jawab soalan periksa BM dulu ek?huhu..bila baca semua cerpen-cerpen ni, baru saya faham ceritanya yang sebenar.seronok pulak..eceh sejak jadi eLit student ni, rasa cinta dan sayang saya pada karya-karya sastera semakin mendalam! :)) dulu kan masa kat sekolah saya tak suka baca novel sangat.sebab buku novel tu terlalu tebal.tak kuasa ah nak baca..kuikui..

okeh, nak sambung baca AKU, KRIS DAN KRISTAL :))

2 comments:

cokelat lover said...

cikgu!
hehhee..
saya dr dulu memg suka subjek bm...
tp x suka sastera..
tp sjak amik kos elit kt ukm,sy cinta sama sastera...hihi

pas dh hbs blja ni br dpt khatamkn novel2 lit yg x khaatam dulu..hahahah

ziha said...

heee..Husna!
baguslah kalau mcm tu..
bile dah amek lit in english rs lebih senang nk faham KOMSAS..hehe