terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, February 27, 2010

~Fizamirwani Collection~



Wahai rantai mutiara...engkau sungguh menawan kalbu ku...dengan batu2 kristal yang berwarna biru *kalau purple lagi cantek*hiks...sangat menyentap2, membuai2 perasaan, menggoda2 hati ini untuk membelinye...tapi ape kan daye..duit ptptn semakin mengering..tak mampu pulak nak membelinye..alangakah best nye kalau de orang kasi hadiah hari jadi present ini...boleh pakai mase dinner and melaram macam mak datin...ahakss!
Lelebih plak ziha nih! hehe..ekceli I just nak promote link my friend punye blogshop...hurm die jual macam2 kerongsang, rantai, n gelang mutiara from Sabah..she's a UMS student...so, sekarang berbisnes ini laa...I sebenarnye da lame aim u Zafira *okeh name die zafira lupe plak nak kenalkan..hek. I nak suh u belikan gelang2 n rantai mutiara dari Sabah..hek, ngan u mesti dapat murah kan...hehe...okeh la..you all g la visit2 blog die..yang best nye boleh request nak kaler aper...insyaAllah die boleh carikan...jom layannnnn..zasss...klik link bawah ni yer...

3 comments:

cokelat lover said...

sabah??UMS??owh..kengn lama bertendang..
cih..gediks disini lak..

.millalara. said...

i tak berapa nak wanita lah.. tak berapa nak minat pakai jewels2 ni.. huuu~

ziha said...

husna~huhu jgn di ingat kenang lame..

milla~hoho, skrg ni xberape nak feminin ek..tak pe,one day mane tahu u jd soooo feminin..sb ade potensi tuh..he3