terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, February 11, 2010

PPBL is a scary place at night~huuuuuuu..

Hai semua..quick update untuk malam ni...haha..saye baru je, err tak baru sangat la..dalam pkul 9 malam tadi, abes test arab level three..whoaa..sangat meriah tadi kat dewan kuliah..sebab rupenye bukan saye sorang je yang amek test ni..ramai lagi...he3

Tapi yang saye nak cite kat sini ialah.....jeng3...musik seram sikit ni..ala2 piano dalam cite drakula...cehh kasi cuak sikit...PPBL is a scary place at nite you know...huuuuuuuu.. saye mase turun dari bas nak berjalan ke bangunan PPBL gelap semacam je...no lampu jalan okeh, tengok lah ni..saye amik gambar..so dark!huuuuuu....seram tak?seram tak? sempat lagi kan saye amek gba dalam gelap2 macam ni...huuuuuu.....

Cehhh..ni gambar tak berape nk jadi, ntah pape..cite seram lagi ni..my lecturer pon penah cite yang, de lecturer sorang ni penah jumpe....huuuuuuuuu.....seram lah ai yang taip ni pon meremang bulu tengkuk+ bulu hidung..haha..tapi memang tadi perjalanan ke bangunan PPBL memang gelap..bile sampai kat bangunan je baru de lampu...huuuuuu...

Orite! ni dah terang dah ni..sempat lagi saye snap pic sebelum jawab test..FYI ni test arab for level 1 till level 3...haha

Ni la die paper nye tu..setengah jam je weh kena jawab..I tak perasan pon!! ingat 1 jam..punye la jawab lambat2..siap buat draf lagi tu..heeee...kawan2 semua da balik..(yang level 3)..I je sorang2 jawab last tadi..sampai ustaz tego...haha...lantak laa...tak pe2..biar lambat asal selamat..kuikuikui..ntah la kawan2..saye main jawab je tadi..mase belajar rase senang..tapi bile dalam test n exam...hampehh..semua yang ingat jadi lupe...huhu...


okeh la...saye nak sambung aktiviti saye yang sepatutnye sebelum tido..haha..babai semua..jangan lupe cuci muke, tanggalkan segala mekap2 kat muke sebelum tido ye you all..huuuuuu seram2..

7 comments:

Atiqah said...

huhu scary...
test kte td pu3 smpt bisik tye jwpn tau..adeh...

ziha said...

ohhh...cheating eh..haha
kite pon sempat tnye kwn jwpn test td..haha

Alynn Notnot said...

PPBL tu mende ape eh?kite dak ukm pom still blur. T.T freshie kot :((

ziha said...

pusat pengajian bahasa dan linguistik...he3

Missjunne said...

testing testing 1 2 3 .haha.igt lg kepayahan belajar mandarin dulu.japanese lg senang kowt..maybe sbb blaja 4 taun.now need to polish the foreign language of mine.da karattt

Ah Fatt said...

haha
part seram x ada pong

ziha said...

KK da karat kne taruk minyak kasi lancar sikit..he3

ah fatt..mmg takde seram pon..haha