terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, February 9, 2010

Saye kehilangan!

Berita menyedih kan! buat sekian kali nye pendrive saye hilang.....wuaaaaa.!!! macam nak nangis jerr...pendrive baru sem lepas beli dah hilang plak..tengah hari tadi mse nak print tesis baru terperasan pendrive tak de...geramnye! Ni pendrive yang ke-4 hilang tahu! pasni tanak beli pendrive dah..huhu..nak print lecture notes semua, print assignment lagi...susah lah tak de pendrive macam ni...Pe lagi Tqah,hihi jasamu amat dikenang..huahua! Saye rase hilang kat kedai Faizal shop tula..tadi dah g tanye tapi tak de lak....FYI, pendrive saye berkale pink seperti di atas, berkapasiti 4G..then kalu you all test buka dalamnye..pendrive tu ade no phone saye 0197**8**9...hoho..so, kalau jumpe, cepat2 la ye call saye..saye pasti die just hilang kat kawasan kolej kediaman saye ni saje..huhu..tapi kalau de yang nak hadiahkan saye pendrive baru ape salah nye..kuikui...wahhh sedih ni....!

21 comments:

mEk saRRa ~_^ said...

looo
camano bulih ilang nih
tetinggai eh
sabaq ei
insyaAllah jumpe
tp klu ilang msti org amek punyela
hati2 org yg xbrape nk wangi tuh

ziha said...

tula kak mek..igt x mase y kak mek dtg bilik kite tu?? rse nye mase tu kite baru je pas print kt faizal shop..baru je kan..ntah mcm ne boleh hilg tah...huhu

Atiqah said...

agaknye tercicir kat mne2 kot

Haneem said...

Alahaii, ramai btl hilang pendrive sjk dua menjak ni. my roommate pn hilang pendrive gakk.

kai said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
yang kale kuning kt tgh2 tu...
kehilangan beliau...
8GB tu...
sedeh2....

ziha said...

haneem..tula sedih betul..

kai..biar betul 8G tuuuu...lg la bapak sedih...huhu...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

pernah banyak kali hilang pendrive .... 4gb... nak buat macam ne ,salah sendiri... tertinggal dekat library, cc dgn dekat kelas lab...

ziha said...

huhu..zikr..mmg la, nak wt mcm ne kan, semuanye mmg slh sendiri, cuai..tp tula, da try berhati2 pon tlupe gak..huhu

cokelat lover said...

sedih mcm suka je u ni..hahha..
sabar ye laling..

ziha said...

yela...sedih sebenarnye..
oleh kerana da terlalu kerap sgt hilg..sedih tu bertukar jd suke..huhu

محمد فردوس سعد said...

ujian tuhan.. =) sabo je la

salam ziarah

محمد فردوس سعد said...

ujian tuhan.. =) sabo je la

salam ziarah

ziha said...

huhu..yelaa..saye kena banyak2 bersabar, terima kasih cos sudi singgah blog ni..:)

Ah Fatt said...

aku pun selalu hilang pendrive
yg latest hulang jumpa semula dua hr lalu
dah 4 bulan hilang kot

ziha said...

orite la tu jumpe...
so far aku hilg tak jumpe2..
huhu..menci tau.

ziha said...

orite la tu jumpe...
so far aku hilg tak jumpe2..
huhu..menci tau.

Missjunne said...

dh tanye kt faizal shoppe tu ke.slalu kalo tetinggal ke ape die simpan..

Hami Asraff said...

Nombor yang anda beri tak lengkap. Macam mana nak talipon kalau jumpa. Huhu ~

ziha said...

KK...da tnye da 2 kali..mmg da tgk da pendrive2 tu..tp xde pendrive ku y comel tu..oh dimana kah dia??mest pen pemandu saye sdg ketakutan di luar sne..wakaka!

Hami..huhu..cukup lah kasi klu saje.klu org tu jujur nak pulangkan mst die akan terus tepon..huhu..

|| nemo mimosh || said...

kite pun hilang jugak!

ziha said...

nemo..same la kite...huhu