terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, February 20, 2010

I'm Back!!

Salam..hai semua!
Lame giler tak update blog.almaklum lah..cuti la kate kan..so aktiviti berblogging pon terpakse la berehat seketika...banyak nak update sebenarnye..ceyhh..tapi tak pe lah nanti dulu...sebab baru balik ke UKM terchenta lah kate kan..so nak hilang kan penat dulu..hihi..aniwei cuti yang lepas best laa..yang buat kan best mestilah..ape lagi..hehe dapat jumpe ngan Cik Azam saye..huhu...tadi die yang tolong anta saye sampai naek bas..huuu..dapat la sebelum tu pot pet pot pet ngan die..bual panjang2..lame tau tak berbual panjang ngan die..selalu cakap dalam henpon tak nampak muke...ni dapat bertentang mata kire orait lah..hilang sikit rindu di aty..cewaahhh..cam ne nih? saye baru je sampai sini tapi da rindu kat die..uppps??!! ;p
Okeh you all, nanti sok sambung lagi..penat lah..nak berehat sekejap..weee~~~

10 comments:

Alynn Notnot said...

slamat kembali! :)

ziha said...

huhu..mekaceh2x~

Iena said...

welkum back bebeh~

Iena said...

welkum back bebeh~

ziha said...

haha..tenkiu2 bebeh..

nur H.A.N.A samsudin said...
This comment has been removed by the author.
nur H.A.N.A samsudin said...

Assalamualaikum Ms Ziha ui, ske experiment2 kan.. so, pe kate pasni wat looks utk mereka2 (dan saye) yg tanned skin ni.. hehe.. boleh?

ziha said...

wasalam hana..
insyaAllah boleh..tunggu ade kelapangan ye..skrg ni agk bz skett..

Ah Fatt said...

kekeke. dalam mood kejiwangan lg neh

ziha said...

hehe..yup..mcm tahu2 je ah fatt ni.