terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, February 1, 2010

My secret love life..

salam & hai semua...
lame gak tak tulis kat blog ni..rase rindu sangat2...
rase terabai sekejap blog ni...minggu lepas sangat lah busy..pastuh tak de mood nak tulis pe2 dalam blog ni...kadang saye rase down sangat..sedih..tak yakin diri and macam2 lagi lah..
hai banyak betul kan dugaan dalam belajar ni...tabah tak tabah jelaaa....

Ni gambar tuan punye blog yang sedang merindukan seseorang...cewah!
Saye harap senyuman ni tak kan pernah hilang walau ape kesusahan yang datang sekali pun...
Sebab saye Ziha..saye tak kan mudah menyerah kalah..
****
Life is short
Break the rules
Forgive quickly
Love truly
Laugh constantly
And never stop smiling
No matter how life turns out to be
Life is not always the party we expected to be
But as long as we are here, we should try to smile and be grateful
Cherish life and be your best!

Quotes untuk dishare bersama...ni kawan saye Azlina yang kasi...die memang selalu tahu kesusahan yang saye hadapi..jadi die selalu kasi saye semangat untuk saye teruskan kehidupan saye sebagai student di uni ni...thanks ye Azlina...love you! xoxo
****
Always have a goal to aim for, make it achievable yet challenging,
keep it fresh and varied, and most of all enjoy the journey!
****
Life is a challenge, meet it!
Life is a dream, realize it!
Life is a game, play it!
Life is love, enjoy it!
****
You may dissapointed if you fail,
But you're doom if you don't try
****
p/s: saye rase semangat sikit ni..harap2 berterusanlah & supaye saye mampu lakukannye..

9 comments:

Kaito said...

never give up girl..believe in urself...

ziha said...

tenkiu kaito.. :)

ziha said...

tenkiu kaito.. :)

deusXmachina® said...

rindu i kewwww
erk888

ziha said...

haha...
boleh jugak..
rindu kt blogger2 semua..:)

RUMAH CURHAT said...

hai ziha, salam kenal... youre beautyfull

ziha said...

haha..yeke
tq..

Aus said...

yup
hye ziha
never give up ok !!

people born to challenge !

ziha said...

tenkiu aus...sbb ks kite smgt..
sbb bbrpe hr ni asik rse down jer..huhu i feel better now. =)