terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, February 24, 2010

~Walimatul Urus Iryani & Idzaney~

salam..hurmm terasa nak story mory hari ni kat blog nih..sebelum2 nih saye tak sehat..jadi kurang bersemangat lah nak upddate blog..tapi hari ni alhamdulilah dah sehat..so boleh lah update sesuatu kat blog nih..hehehe~~

Okeh..hari ni nak update pasal perkahwinan my classmate mase kat skul dulu~ sangat excite taO nak update cite pasal kawan saye kawen ni..berkobar-kobar giteww! banyak gambo cun2 nak letak, macam aku plak yang kawen..kihkihk~~ hurmm tak pew laaa...saye memang suke tengok gambar pengantin2 nih...isk2..suke tengok orang yang cantik2 ni...ngee~best2x! Meh saye kenal kan my friend yang baru saja melangsungkan pernikahan pada 14 Februari lalu..selamat pengantin baru to Iryani & Idzaney...wahh, sepadan gitew!name pon da lebih kurang same..sudah jodoh la katekan..mari tengok gambar2 pengantin.

Nur Iryani~time nikah so sweet..


Sama cantik & sama padan

warna maroon~t saye nak wat warne purple...hihi

huhu~okeh ziha, cukup..tak leh letak gambar pengantin banyak2 nanti u plak yang berangan..keh3~~
Haruslah kan, kami bergambar same2 pengantin..tengok lah! macam tak ramai plak kan kami..he3...nasib baik tak roboh pelamin tu..hihi

Yup! posing semua tengok pengantin, malu2 gitew! I loike!

Saye n Iryani, amek aura pengantin baru..tak lame lagi saye pulok..haha bile tu???

Time nak balik, bergambar kat pintu gerbang...huhu

hehe....saye n Alin~bergambar bersama bola2 bunga...sukee!

Lastly nak upload gambar kitorang yang poyo+gediks..hehe


Sangat seronot masa g wedding Yani cus dapat jumpe raaamai kawan2 sekolah..tetibe rindu kat mereka semua..almaklumlah dah lame sangat tak jumpe, jadi bile sekali sekala dapat jumpe camni pe lagi, kecoh lah..huhu~ kawan2 ku sekalian, semoga jumpe lagi nanti..tapi nanti time tu I tak boleh lah bergambar posing2 gedik2 mcm kat atas nih..mase tu I terlalu ayu & sopan untuk berposing macam tuh...hihi....you all jangan tak datang tau nanti....hehe~~
To Iryani & Idzaney, selamat pengantin baru saye ucapkan...saye berdoa agar perkahwinan kamu berdua sentiasa dirahmati Allah dan berkekalan + bahagia hingga ke akhir hayat...aminnn

4 comments:

cokelat lover said...

ow...sgt jeles..ble turn i plk ni..ermmmm

ziha said...

bile2 la Husna..ikut suke aty mu..he3

Missjunne said...

hmm..bila la i nk mengalami situasi grand mcm ni.yg penting skali, siapakah calon-calonnye...haha

ziha said...

cehh kk..kenape kah kena de ramai calon2??