terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, December 3, 2010

K.P.L.I

Attention to kawan-kawan yang memohon KPLI~ dah boleh check keputusan temuduga hari ni.. so kepada sesiapa yang belum check lagi boleh lah klik link berikut :)

Semakan Dalam Talian KPLI


Saya baru je check tadi..huhu...berdebar-debar saya..yelaa, dah lah hari tu jawab macam hape kan..mestilah takut!huhu dan keputusannyaaa...









TAHNIAH!

Anda berjaya di panggil temu duga Kursus Perguruan Lepas Ijazah Sekolah Rendah (KPLI-SR) & KPLI j-QAF Ambilan Januari 2011.







alhamdulilah,syukur sangat dapat dipanggil temuduga..bila dapat tahu dipanggil temuduga, lagi lah takut kan!ngeee...saya agak fobia dengan intebiu2 ni..kawan-kawan i need your support again..kata-kata perangsang dan doa dari kawan-kawan sebenarnya banyak menguatkan saya..doakan saya ye...


pssst...ade sape-sape tahu tips temuduga untuk KPLI tak?? soalan ape ek yang akan ditanya nanti??

12 comments:

Atiqah said...

wow...congrats sis..hehe..setelah byk rnjau dan duri yg ditempuh Alhamdulillah berjaya jgk k ziha ke stage yg seterusnya..doakan kte jgk utk PTD nnt..huhu..cuak

ziha said...

tulaa..banyak ranjau dan durinya ni..kena yakin pada diri sendiri,, if tak dapat pon dah berusaha, at least tak lah hammpa..kite doakan tqah pon berjaya ke stage seterusnya n dapatlah kerja ptd tu.

mr.curly said...

yahuuu!!!..tahniah ye..

ziha said...

tenkiu mr curly :)

gloria said...

tahniah!! dlm blog saya ada la sikit tip.x byk. tp klau nk baca sila kan.hehe.yg ptg confident! chaiyok..

ziha said...

ooo..ok Gloria..nanti i terjah blog u ye..thank you!!

Anonymous said...

dlu sye pnah intrview kpli jgk las year n skg tgh blaja kt maktab..
tips utk intrview nanti:
1) kene cool tp jgn cool sgt smpai x brcakap
2) mase intrvw brkumpulan cakap dgn tenang,bg idea yg bernas dan munasabah jgn gopoh gapah.
3)ckp mesti lancar jgn ermm..urhhh..
4)mse intrview individu die tanye spatah jwb 10 patah.
5) bace sket isu2 tentang pendidikan
6)jgn lupe bismillah dgn selawat ;)

ziha said...

terima kasih banyak2 atas tips y diberikan..how i wish i can know your name...tq ye. :)

εїз Cik Fasya εїз said...

yes2.betul la tuh anoy ckp..
fasya pn tgh kpli jgk skrg.tp interview time nk apply scholar la..abes je degree,terus serap masuk kpli tnp interview n exam tuh..ape yg penting, confident tau..goodluck tau ziha!

ziha said...

wahh,, yeke cik fasya..seronoknye xde intebiu.huhu.thanks eh cik fasya doakan :)

cik husna said...

tkot.....
gud luck dear ;)

ziha said...

gud luck to you too dear~