terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, December 8, 2010

Free Make Up Class!!

Hai semua..ahaaa tajuk tak boleh blah kan, macam saya nak buat free make up class je bunyinya.padahhal..he..he..saya cume nak tunjuk solekan smokey eye ala-ala Kristen Stewart n Natalie Portman je..dah lama saya nak tahu macam ne nak buat smokey eye yang macam ni..ala-ala model runaway.. :)


Macam biasa, gambar ihsan dari incik google...



Macam-macam teknik solekan smokey eye ni..salah satunya solekan mata seperti pic di atas laa.so nak tahu macam mane saya belajar buat solekan smokey eye macam pic di atas ni, sila klik link ini ye Your Look How to get a Smokey Eye..simple je step nye..saya nak copy paste je code video dr youtube, tapi macam tak boleh je,,so i kasi u link je la..if nak belajar camne nk buat gaya smokey eye ni, just click on the link ye.. :)

Okeh yang ini mata saya..testing..testing wat wat smokey eye seperti yang ditunjukkan dalam video tu.

ehem..ehem..ada macam mata Kristen Sterwart or Natalie Portman ke?? hoho... Macam scary je kan?ahaha



p/s: nak cari video solekan teknik soket plak..ade sape2 nak ajar or show video camne nak buat teknik solekan soket?

2 comments:

Atiqah said...

cmne k ziha capture mata cmtu?? pkai digi cam or camera hpn??

ziha said...

Tqah~ guna photoscape n crop sajork!hehe