terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, December 5, 2010

~saya tak desperate~

fenomena di facebook sekarang!

kawan-kawan ramai yang dah kawen and dah nak kawen. tak kurang juga yang tengah tension2 nak kawen or pening-pening nak kawen..haha yang ni sebab i tengok kat kebanyakan status kawan-kawan semuanya shout pasal kawen..ye, kawen...hoho.. tetiba kalau i plak menambah kat facebook tu kan dengan menge'tag' kad jemputan kawen i..agak-agak masing2 makin tension kaa? yelaa sebab kawan dorang yang sorang ni nak kawen...heheheh...tapi itu belum berlaku kawan-kawan,,jangan risau dulu ye.. :))

Ahaha..tak delah,, sebenarnya biasalah tu kan..usia kita semakin meningkat, masing-masing dah habis belajar and dah kerja, jadi wajarlah kan mereka kawen..i pon kadang rase gak macam tu..tapi belum nak shout lagi laa kat status kat facebook.ngeh3..cume shout status dalam hati je..dalam hati cakap macam ni..'Wahhhh!! kawan aku dah nak kawen!' Ramainya dah nak kwen ni.. Eh dia da nak kawen dah?? tak sangka!' Haihh ikutkan banyak lagi lah..tp itu status dalam hati jelaa..tak boleh taip di facebook..haha dah tulis kat blog ni kira orang dah tahu gak la kan??kihkih

Kepada kawan-kawan yang belum kawen, rileks ye..sampai waktunya nanti kita kawen jugak..sabar ye..kalau dah jodoh tak ke mana, betul tak? [ecece pandai nasihatkan orang, dia tu?? dalam hati Allah saje yang tahu :) ]

Haihhh..tibe je upload gambar tunang dulu kan?hehe mengimbau nostalgia ni. eh, belum..belum..saya belum kawen lagi..coming soon. :)

12 comments:

Atiqah said...

hhehe...kte pun naik jeles tgk org semua dh nk kawin..tp batch kte mmg x rmai lg yg nk kawin so x terasa sgt..geng2 sek ren pun bape kerat je yg dh kawin..lgpun yg kawin tu pun bdk2 yg x smbg bljr after SPM..so x terasa sgt la...tp hr tu g cite kat best buddy mse sek ren dlu kte dh nk tunang, die pulak yg jd terkezut mcm excited bebeno..hehe..

gloria said...

sm la.bestfrend sy btunang hr ni..huhu...

cIk pEnNa said...

bile kawen nye nnt?
=)

~~faizatul akma~~ said...

Kawen?? oh No..katekan tak NAK.hahahahaha...btw,tahniah kak ziha...slmt bakal berkawen..=)

ziha said...

Tqah~ huhu, betol3..mst la if bestfren sniri nk kwen mst kwan tu y lebey excited.tak sabar la..mcm dia plak y nk kwen,,teehehe. nanti sampai masenye tqah akan terasa la bile semua kwan2 dah nak start kawen..hihi

ziha said...

Gloria~ bila lagi?? pasni kena giliran u n nick plak.tak sbr nk tgk korang ade nick n gloria jr.hehehe

ziha said...

cik penna~ insyaAllah,,doakan..belum boleh kasi tahu date nye lagi..haha

ziha said...

Akma~ why NO? smpi masenye nt akma kena kwen gak tau.now u r doing master so i understand la, y u tak nk kwen lg..hihi terima kasih..doakan kte tau.

rizwan's sweetheart said...

orang2 d sekeliling makin rancak menjamu jiran tetangga sahabat handai nasi minyak... maka, makin rancak jugaklah saya ini ditanya bila lagi, bila lagi... huhu... naik tension I you!!!

ziha said...

rizwan's~ biasala tu kan, bila dah lame sgt berkawan..mmg orang akn tnye kite bile lg..jwpn y sesuai nk jawab ialah...tungguuuuu..hehe

cik husna said...

arghhh...
kawen????
tidakkkkkkk ;p

ziha said...

haha Husna..kenapakah tidak??