terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, December 11, 2010

i'm not fat!!

ini saya.

saje upload gambar sendiri, boleh dikatakan latest jugak ah..latest ni sila percaya! haha gambar ini untuk tatapan kawan-kawan yang merindui saya..haihhh ada ke yang rindu saya ni..hehe


Tinggi: 163cm
Berat:54kg

Nur Dianaty kata saya nampak gumuk! uhuu...tak pe Diey..kite tak marah pon kamu cakap macam tu...sebabnya kamu baru cakap 'nampak' 'macam' gemuk je...yelaaa..nampak je.kadang kite boleh silap nampak,, itu ilusi je..cece. then perkataan 'macam'...baru 'macam' bukan betul-betul gemuk.lainlah perkataannye macam ni, ziha dah gemuk lah sekarang! oHhoo..itu adalah perkataan yang saya tidak mahu dengarr...

kawan-kawanku sekalian~ one question to ask. adakah saya kelihatan gemuk sekarang?? sila jawab dengan jujur..saya tak kisah pun if you all nak cakap saya dah gemuk ke, berisi ke, lain sikit ke..apa-apa sajalah..i redha..huks..setiap hari kena bebel dengan abah..dia cakap suruh makan banyak-banyak..biar gemuk sikit..abah suruh saya gemuk, sebab nak g temuduga la. then, sebab nak kawen la..haha perlukah saya gemuk??

fakta: saya dan en.azam sama-sama kudut..uhuu

13 comments:

nora said...

nampak ok dah, ke ilusi mata gak ni huhuhu

Alynn Notnot said...

whatever you look like, be confident with yourself :)

cik husna said...

frankly speaking,in this pic u nmpk gmuk..
mgkin sudut amik gmbr xbtol kot..hihihihi

ziha said...

nora~heheh..ok dah eh.ok la tu kot.tak perlu tukr power cermin mata.hehe

ziha said...

alynn~ yup..betul3..kena konfiden la kn dengan diri sendiri walau pe bentuk badan skali??erk..hihi

ziha said...

Husna~ hoho..tak apelah..mmg i kalau pakai baju kurung npk gemuk..or da gemuk?kekeke

azaliahjsalleh said...

yg penting mantain cuteeeee

ziha said...

lya~ yeahhh!.hehe

Lovely Bella said...

huhuh aku pun rs dr aku gemuk.. x yh org len ckp hehe

OnE HeArT..OnE LoVE.. said...

hehe. okay je tu..=)

ziha said...

one heart~teeheehee ok je eh..yela2.

Atiqah said...

k ziha
maintain je cuma tang pipi tu nmpk chubby skt..ke ilusi optik spec x cukup power..ekekeke...

ziha said...

haha..tak tahulah tqah..pipi kite lak naik.bdn mmg xgemok sgt.