terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, December 4, 2010

Budak icik Sumayyah~


Gud morning everyone! yeahhh..breakfast apa hari ni? I baru je breakfast nasi lemak and teh susu. sangat best..nampaknyer bertambahlah lemak2 di badan ni..dah lah lame tak exercise! OhHo! sangat rindu sama itu budak yang bernama Helwa.selalunya time2 pagi camni di hari Sabtu yang ceria kami pergi joging or main badminton kt tepi tasik.tapi sekarang..huhu how i really miss that moments.

Pagi2 ni saje nak menjamu mata you all dengan pic budak icik ni...heh..sekarang budak icik ni dah pandai posing depan kamera..kalau disuruh posing mesti die buat-buat muke comel..bestnyer jadi budak kecik kan..mesti orang akan selalu sayang kita n cakap kite comel..nak jadi budak kecik laa macam ni..hehe

Time entri ni ditulis budak icik Sumayyah ni tengah menari-nari depan tv, tengok citer Barneys and friends..haihh kemaainn lagi budak icik ni nari-nari goyang bontot..you all mesti tahu kan budak kecik kalau menari camne? alaaaa..yang goyang bontot atsbwh atsbwh tuuu..haiihh sush betul nak demo kat sini..fhm2 lah ye..you all kalau ada budak kecik mesti tahu camne tarian tu..hihi

ahaaii..budak kecik buat posing macam ni ponnn comel kan??


hahh! cube you all yang tua posing macam ni..jari di hidung macam nak korek hidung,, comel ke??? burok hokkehh! haha

sekarang Sumayyah kalau orang kasi dia barang ke apa ke dia dah pandai sebut 'cehhh'..maksudnya terima kasih..lagi satu die dah pandai sebut 'nak'. Die sebut nak kadang tu jadi 'nok' (bunyi 'o' keluar di tekak bukan di hidung) dengan suara garau2 dia tu. Lagi satu Sumayyah kalau kite sebut bussi (maksud cium)..die akan cium pp kite smbil bunyi mmmmwaah! kadang dia cium kite sebab die dah buat salah tak nak kena marah, so dia cium la kite..memang,kadang tu tak jadi nak marah sebab dia dah mwwah kite.hihi.Macam-macam perangai budak icik Sumayyah ni..ada je keletah dia buat kita ketawa.. Seronok kan ada anak kecil? :))

p/s: nak p tengok Sumayyah..apalah dia buat dengan henpon saya tu..asik hantar gambar ke no Ahmad Zaini je..nasib baik henpon tak leh send gmbar..henpon murah.huhu

8 comments:

Lovely Bella said...

alalala tomey2 nyer die.. nak lambugn2 leh.. hehehe

ziha said...

hehe..boleh..tp jgn lmbung tgi2 sgt.

Atiqah said...

hehe...cute nye...umah kte pun de byk budak kecik..baby pun de..tp ntah nape x de nafsu nk melayan dorg..mgkn sbb tgk perangai maknye yg x sedar dek untung, kte pun jd x de nfsu nk lyn anak2 die...hhuu..rndu lg bdk2 taski

Cantekk said...

kak ziha kite pun rindu kat awak..
da lama gak tak g jogging kat tasek kejut.. nk main badminton pun takde nafsu da..haha badan kite bertambah2 beratnya.. ngeh2..

ziha said...

Tqah~ huhu,, sabar ye tqah..nak buat macam mane kan.ketuk2 sikit mak nye kasi sedar.tp pe2 jgn dera budak2 tu udah le..berdoa spy 1hr nt maknye berubah :)

ziha said...

Cantek~ Helwaaaaaaa ke tu???? hooo rindu banget sih mau joging2!! sm la kite pon dah tak exercise cam dolu2 lagi.maaakaaaann je. ;(

Atiqah said...

helwa!!! apsal x de link blog awk ni?? saje je kn x nk bg org bce blog die

ziha said...

ye betul tu tqah! kte pon buka link blog die tak de..mmg nk kena helwa nih! hehh.