terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, December 28, 2010

dah nak ke arah ITU

selamat pagi semuaa!! tuan punye blog nak menghapdet hari ni..biarkan biarkan..haha biarkan saya nak berupdate hari ni sebab betul-betul ni tak de keje nak buat. :)

tak sabar nak tunggu hari Jumaat ni.sebab nak p cari baju pengantin..ehehe.tapi kan, still tak tahu warna apa nak pilih nanti..baju yang kami nak p beli ni nak pakai masa kat rumah en azam nanti..huhu..die tanye i nak tema warna pe kat rumah die nanti..haha boleh plak kan? patut die plak la tetapkan nak tema pe..baru la fair..tehehe

suggestion from my cousin, ayu gitu kan pakai ala-ala tok ti..hehe.you all ade ape-ape cadangan tema or warna pe yang cantik lagi gempak?? share lah dengan saya :)


ini baru first step ke arah-arah nak kawen..sebenarnye banyak perkara tak settle lagi..semua dalam perancangan tapi lum start gerak lagi...haha..relaks je ko ni ziha.. :))

12 comments:

Atiqah said...

huisshh awlnye update...mnd blom ni??
hehe
wrna biru or red pun cun k ziha...wrna yg tok ti pkai tu pon cntik...

ziha said...

mestilah belum..haha

hurm biru nice gak if red mcm hehe grg sgt kot..pening2 nk plih wrna pe ni..hoho

Mell Aziz said...

purple pink larhhh~

dark purple pun santek~

ziha said...

oo..that one mmg nice colour..hehe
tp aku da wt kaler tu kt belah aku. :D

rizwan's sweetheart said...

kalau warna grey cantik tak?

tak pon leh pilih warna puding caramel

ziha said...

grey cntik gak..puding caramel mcm sedap je..hehe tq kasi pndpt. akn ku usha2 baju pengantin warna itu..hehe

Lovely Bella said...

hehehehe.. purple n silver.. hehehhe bella sukeee :D

eRiNsZ said...

akak mau silver..
jeles haku bju zaman skarng cun-cun..
time i dolu...

pkai songket keras tu jer... sungguh haku jelesss...
(tapi fesyen tu ler paling in hehehhe masa tu larr)

ziha said...

dear Bella~ sama la taste kte..mmg tema tu pon buat kat belah pompuan..ehee

ziha said...

kak erin...hehe silver pon menjadi plhan kte.hurm tak pe kak erin, nt boleh photoshoot ngn husband lg skali pki bj pgntin zmn skarng nye.

cik ayin said...

ziha,

color kelabu or silver memang tengah in skrg..

awak pakai color ape2 pun cantik

cewah, bodek ni ;p

Iena said...

cantiknya cik ziha kalo pakai cam tok ti di hari persandinganmu...
hehehe... lama x drop komen kat sini... happy for u my dear... :)