terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, December 6, 2010

simplysitizulaiha~mandai2 je aku tambah..hiks

salam kawan-kawan! sehat ke? saya hari ni boring-boring tak de buat ape,, jadi selain daripada bukak facebook dan blog..saya pergi youtube tengok video-video yang menarik..selalunya tengok video make up tutorial laa...belajar make up dari situ je..free make up class! harhar..tak payah nak bayar-bayar...jimat duit.kedek seyhhh!!

ecehhh nak dijadikan cerita,, tengah-tengah saya youtubing,, saya terjumpa video mekap simplysiti by Nurul Shukor. sangat suka! and nak suruh you all pon tengok..dah tengok pon tak pe,, tengok lagi..haha

Siti Nurhaliza - Solekan SimplySiti Gold Edition




hurm cantik kan solekan dia? mestilah kann, dah namenya profesional make up artist, mestilah cantik..haii bila la saya nak jadi pro make up artist kan??hoho berangan saje lah dulu..bawah ni gambar lama..haih saje nak tepek sini, amek feeling2 makeup artist giteww..ahakks.. :P



saya nak make up simplysiti!! en.azam tolonglah faham,, harap-harap dia baca entri yang ini... :))

8 comments:

Atiqah said...

nak juga..hehe

ziha said...

suruh arif belikan..hehe

Atiqah said...

hehehe...ok no prob..

aNiS tHe BumbleBee said...

wuiii..kenmain...aritu akak balik malaysia cari jugak simplysiti ni.tp xjumpa pun.kt mana lagi nk cari eah??

ziha said...

Tqah~ no prob yer..suro die belikan 4 kte sekali la eh..hehe

ziha said...

kak anis cari kat mane?? so far kite jumpe kt watson je..tmpt lain tak sure plk.

Atiqah said...

nk suro die blikan sekali utk k ziha?? ktorg bli wat hadiah kawin la..skli ngn hadiah buku..hehe boleh?
insyaallah kalo de rezeki lebih

ziha said...

hahaha~ tak kisah..boleh aje,saye terima. :))