terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, November 5, 2010

berwajah baru :)

salam~ hai semuaa!
ahaaa, ZiHa's WorLD! dah berwajah baru akhirnya..sebenarnya sayang gak kat design blog yang lame tuh..tapi nak buat macam mane kan, perlulah berhijrah ke arah kebaikan..cewaah! haa hamek ko semua nak purple kan kat blog ni..hihi tak pelah, yang penting blog ni masih berfungsi seperti yang selalu2nya..blog adalah tempat untuk saya membebel, berkongsi cerita dengan blogger dan kawan2 sekalian dan tempat meluahkan perasaan juge..huk..

wokeylah, saya sebenarnya tak banyak sangat cerita untuk hari ni,, belum lagi rasa nak cerita...almaklumlah tak plan langsung pon nak pergi mane2 sempena cuti deepavali ni..oopss! sebelum terlupa Happy Diwali to all my Indian friends! dan juge kepada semua yang menyambutnya. :)

saya nak sambung kerja mengemas2 rumah,, almaklumlah masa cuti macam ni saje lah saya bole tolong emak.. :) ok you all, jumpe lagi...

6 comments:

Atiqah said...

uishhh purple mata hitamku..hahaha...welcome to the new look..

gloria said...

purple gitu :)

ziha said...

hahahaha..purple is always my favorite..

cokelat lover said...

i like purple..heeee

Azuan said...

wow semua purple nie..hihi

ziha said...

hee..nak buat macam ne,,tuan blog suke pepel..