terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, November 26, 2010

Saya bizi nak kawen!

salam

hai semua~~

hari ni saya sedikit sebok sebab akan tolong sibuk-sibuk kat rumah nenek..

ada apa kat rumah nenek saya?? my uncle kawen laa...kali ni majlis di pihak lelaki plak..

so i excited you nak tolong2 rewang..teehee..haa tau tak rewang tu ape? rewang adalah adik beradik dengan sewang..alaa tarian sewang tuu..(teringat dulu saya pernah menari sewang...kat hotel lagi youu) stop merepek! haha... rewang ialah aktiviti gotong-royong kalau ada kenduri kendara..serius, yang ni definition yang betul. :)


wokeyh,,pic masa kt belah perempuan. oHho..mase ni photographer (baju kotak-kotak) tengah ajar cara-cara posing..saya suka photographer yang macam ni.sebabnya bukan saja tahu amek gambar tapi tahu pose mane yang sesuai untuk kita..bukan macam sesetengah photographer tu..dahlah tak ajar camne cara nak posing,, marah2 lagi ada lah..sebabnya pengantinnya kaku tak tahu caner nak pose..so, as a photographer, kenalah tahu gak camne nak suruh2 pengantin ni berposing..nanti takdelah gambar pengantinya tegak macam tiang bendera! haha i like photographer ni sebab die perempuan..hasil tangkapan (macam tangkap ikan plak..hihi) gambar beliau belum sempat tengok lagi...

then next to that photographer ialah my cousin, dia memang bz skit..ala-ala mak andam..tak pon pengapit..bagus2,, me like it!! boleh cop untuk jadi orang kuat i masa wedding nanti...berangan sekejap.....ahaha

harap-harap majlis di rumah nenek nanti berjalan dengan lancarlah nanti dan cuaca pon elok,,aminn.

p/s: maaf tajuk entri agak mengjengkelkan.. :P

10 comments:

Lovely Bella said...

ingt ziha kawen tadi.. hehehe hope sumenyer berjalan dgn lancar :)

❤ Cik Ain ❤ said...

hehe.. igtkn btolla taid kamu yg bz nk kawen. ngeeee. :)

Wanzi said...

Ingat ke tuan blog yang kawen.... selamat pengantin baru buat saudara anda... tuan blog bila lagi nak makan nasi minyak?

Atiqah said...

sja je kn nk kasi gempak tulis tuk cmtu..ekekeke

mier@merr said...

selamat pengantin baru..
eh!~

ziha said...

Bella~ erkk..lum sampai masa lg..huhu..terima kasih :)

ziha said...

Ain~ hehe..nanti betul2 kite kawen lagi bz kot..haha :p

ziha said...

Wanzi~ tuan belog tahun depan insyaAllah..doa2kan yer.. :)

ziha said...

Tqah~ biaselah..saje wat gempaq...biar mood nk kawen tu datang..haha

ziha said...

miera~ terima kasih...erk!!