terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, November 30, 2010

Blueyy~

salam~
hai semua..as i promised in previous make up entri, saya akan menampilkan model lain a.k.a mangsa saya kali ni..haha nasib la kan..actually dah lama nak update pasal make up look yang ni..tapi agak bz dengan kenduri kawen my uncle, so postpone dulu..FYI ni saya make up before pergi tolong2 kat uma nenek..haahaa sempat lagi tu make up.

tadaa! saya jarang guna eyeshadow kaler biru..tapi kali ni saya cuba..dan terhasil lah ia.. enjoy da pic :)




make up yang sama cume tukar tudung je :p




sekian~ :)

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

cantek n gorgeous gitu...

ziha said...

hehehe..thanks kak.:)

ARIFFDA said...

mcm pengantin :)

ziha said...

hehe..pengantin lame nih.