terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, November 3, 2010

~fenomena matahari~

salam~
hari ni cuaca agak panas dan sangat terang...subhanallah, saya dapat saksikan fenomena matahari kat sekolah tadi.sebenarnya saya tak tahu pada mulanya.tp Cg Saiful tibe2 die dtg ke meja dan bagitahu, "Zulaiha nak tgk fenomena matahari tak?" sy yang tengah blur2 ayam pon keluar ke koridor dan terus cari matahari..mmg sgt terik hari ni.dan saya nampak matahari dikelilingi lingkaran macam pelangi..subhanallah..apakah itu? saya pon tak tahu.. so kt sini saya nak share kan beberapa gambar yang kakak saya amek masa kat sekolah die..

pic 1
pic 2
pic 3
pic 4
cantik kan? saya memang tak pernah lagi nampak matahari macam ni..ni baru first time..tapi mungkin ada dalam kalangan kite pernah nampak fenomena seperti ni..tak silap mak kata tadi, dalam seminggu lepas di Indonesia pon mereka nampak matahari macam ni.

dalam perjalanan balik dari sekolah tadi pon saya nampak langit sangat biru dan awan pon berkepul2 cantik..i'm wondering, adakah ini disebabkan oleh letusan gunung berapi yang berlaku di Indonesia?? hurmm kena tanye yang pakar ni..hihi

wokeylah..saya mahu berehat..penat sangat ni..dengan mood yang tak berapa elok..jd kite sumbat perut dengan makanan yang lazat2..haha! lunch apa tadi you all?? I lunch kat MaMa CHOPS PaPa GRILL...huuuu,, selera omputih I hari ni youu....

spageti bolognese beef


ape ntah namenye nih..lupe plak..sebab mak bonda yang order tadi

haha..saje je kasi you all terliur..hurmm rasanya enak lah boleh tahan..bedal je...tapi for me BBQ Restaurant yang saya selalu pergi tu lagi best...bile la lg nak pergi sama kawan2...huhu

4 comments:

Atiqah said...

subhanallah cntiknye..

ziha said...

tulaaa tqah..cantik.subhanallah

cokelat lover said...

nyummy22...dapnyer.............
BBQ jom!he

ziha said...

yokk Husna! hehe