terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, November 17, 2010

Buffered earning~

wewiittt,, nampak tak ape yang ade kat sidebar nih?hehehe for the first time saya dapat buffered earning.jakon sekejap..eleh, padahal blogger friends yang lain dah banyak kali dapat..huhu..tapi tak pelah at least menaikkan semangat saya untuk lebih berblogging lagi.. :) cume dalam pale hotak ni kena ingat tujuan utama berblogging bukan lah untuk mendapatkan duit ye...tapi dah orang kate sambil menyelam minum air..tak pe kan..ngehehehe alhamdulilah, tips yang saye ceduk2 dari kawan2 blogger menjadi la untuk dapat BE ni..saya bukan tanak share, tapi saya masih blurr lagi tentang nuffnang ni, and tak mahir pon...tapi kalau kawan2 saya nak tahu macam mane nak dapatkan BE ni, kindly email me ok..insyaAllah i'll tell u..wokey lah nak mandi sat..baru pas memasak, petang ni Cik Azam nak datang..yaayyy! selamat hari raya you all! :)

8 comments:

Atiqah said...

kte pon dpt..hehe..tp ntahla..x fhm gak ngn BE ni..kalo de bgslah..kalo x de pon kte x kisah..haha

ziha said...

yeke ke tak kisah?? haha

Atiqah said...

x kisah sbb duit dok byk tu je..ekeke..x pe la bersyukur je mne yg de..sbb tu kte ckp kalo de Alhamdulillah..leh la tmbh2 duit nk bina msjd nnt..ekeke

azaliahjsalleh said...

woahhhh nie leyh la belanja lya shopping

lya x penah dpt nuff manyak. ciputtt je
asenya sampai bila2 pun x kan manyak
hu3

ziha said...

hehe..kite nk shoping sniri pon x lepas lg lya..hihihi kne gigih lg neyh..nt klu de rezeki lebih bole je blnja lya.. :)

al-lavendari said...

saya pun tak tahu macammana nak dapatkan BE tu !

ziha said...

huu tak pe,rajin2 bace tips kat blogger2 yang expert..insyaAllah menjadi.

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel