terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, November 14, 2010

~selamat pengantin baru to Khalilah & Sharon~

seronoknya bila tengok kawan-kawan dah kawen and dah nak kawen..hihi hati tiba-tiba rasa terdetik..ishh kenapalah plak kan?hoho.Hari Sabtu semalam [after balik dari Mtest KPLI yang saya jawab ntah ape2;huhu], saya berkesempatan pergi ke majlis perkahwinan schoolmate saya, Khalilah Hashim..dan kat sana juga saya jumpe ramai kawan-kawan lama, seronok dapat berjumpa diorang..masing-masing sangat gojes sekarang...termasuk I ke?hihi

Jom layan gambar-gambar kami yang gojes ni..credit to Aisyah Amir, Maghfurah and Ziham cos gambar2 ini semua dari kamera merekaa...I cume tumpang posing je..rasa glemer u hari tu sebab banyak naa kamera nak amek gambar kami..auuw! perasan hehe

seronoknyer jadi pengantin kan..ramai orang nak amek gambar ngan kite nanti..hehehe

gaya bebas! kami suke!


me and Khalilah~ Khalilah kamu memang cantikk!

3 Z's Ziha, Zaza and Ziham..haha
Alhamdulilah akhirnya Khalilah bergelar isteri kepada Sharon Ezham~semoga rumah tangga kalian sentiasa diberkati Allah dan bahagia selamanya..aminn...

dengar2 kan ramai schoolmates next year akan mendirikan rumah tangga..my bff pon de yang dah nak kwen..jangkanya lebih awal daripada tarikh saya! fuyyyoo! nasib baik die tak termasuk dalam perjanjian sofa kami..ngeh3x~ tak pelah jodoh masing2 kan.harap-harap jangan buat saing2 dengan saya eyy nanti..iyolahhh tu..kikikiki..ok geng! nak sambung buat apa2 yang patot.jumpa lagi daaaa~

2 comments:

azaliahjsalleh said...

sweetnya tema kawin dia
pink putih.
tgh pikir2 warna apa untuk tema perkahwinan nanti
ahahahaaaaaaaaaa

ziha said...

hehe..lia de lagi satu theme tertinggal..biru..die de 3 themes, biru, putih dan pink.. :)