terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, January 18, 2010

Bangun pagi gosok gigi cuci muka dan mandi~~


Selamat pagi semua! Haii..watpe tuh? Sudah mandi kah semua?? hehe Ape punye soalan daaa.. yang bertanyekan soalan ni mesti lah sudah..he3.. Almaklumlah de kelas pagi ni..terpakse lah mandi awal...huhu Hari ni kelas sampai pukul 10am till 2pm...Lame tak? Ekceli de homework tak siap lagi ni..adehhh..sempat ke nak siapkan ni??hoho

Wokeyhlah..tak de pape sebenarnye,
just nak upload gambar Sumayyah pagi ni..kuikui...
Rindu sangat kat budak kecik ni..
kalau pagi2 macam ni biase nye die nak main jer..
tengok lah gambar kat bawah ni..die suke masuk dalam bakul..hehe

Sumayyah yang comot, tak mandi lagi..ngeeee~~ walaupun comot tetap comel..hihi Cube kalau auntie die yang sorang ni tak mandi..hurmm lagi lah comel! hehe

Ni antara hobi Sumayyah, suke wat hidung ngan mulut macam tuh..hihi
Hobi kedua...angkat2 punggung.eksen je lebih Sumayyah ni..bile dah tersembam, waaa! baru tahu..


Ni ialah muke Sumayyah time kepoh..I like her smile..so cute!




Tak tahulah ye..nape sekarang ni saye suke sangat ngan baby... (~_^)v Have nice day you all!

10 comments:

cokelat lover said...

hmm...suka ngn baby yer..
bkal la tu..xlm lg la tu..hahha

joegrimjow said...

ala sumilnyee

anak sdare baru dapat
tp xberpeluang tengok lagi
huuuu

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

alololo comei nyeeee..kita samalah.suka baby semenjak dua menjak nie..patut kene kawin nie eheheheh..

ziha said...

husna..yer..i like baby..ahakss! tak lame lagi laa jwbnyer..kuikui..

joe..tgk jgn xtgk anksdre u too. baby ni comel tau, kite kne tium die sll..suke bau baby..

ziha said...

sofiya..haha yeke?? waahh same la kite..wajib kawen kot! ah xde kot2 lg..ngeee~

mEk saRRa ~_^ said...

haishh..x lama dh tuh...~_^

ziha said...

oo yeke kak mek??
doakan la kite yer..hihi

cintaqaseh said...

suka dengan baby???
cepat2 yer kahwen ziha..
ngeh2...

Atiqah said...

cepat2 kawin..dh smpai seru dh tu..hehehe

ziha said...

ajie..tqah..doa2kan la yer spy cepat kawen..huhu