terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, January 14, 2010

Pretty F***** L*****

Apakah ini???

Huhu..cube teka ape kah di dalam dalam nye??

Roti kering kah? Sotong kering kah? Ape kah??

Berdasarkan tajuk entry...korang dapat teka tak pe dia??

Bungkusan pertama yang saye dapat hari ni..heee excited gilloss!!

*

*

*



Tarra!! Ni la die false eyelashes yang saye beli dari Amy!

*

*

*

*

Cantik tak?? nak tengok lebih jelas bentuk nye..sile la berkunjung ke blog Cik Amy...macam2 bentuk falsies ader..I tak tahan..geram betul ngan mua falsies tu..tapi mampu cekau dua ni ja..ekceli de lagi 2 kotak yang lum habis..tapi sebab minat gilerr ngan bulu mata palsu yang bermacam2 bentuk..tu yang beli dari Amy tuh! hehe~~ You all kalau nak beli makeup ke ape2 ker, rajin2 la tengok blog Cik Amy..macam2 barang make up die jual..


Lame tol tak mekap2..huhu...

Ekceli de satu lagi bungkusan yang saye lom dapat..

Tadi gi check kat pejabat tak sampai lagi..suppose dah sampai dah..

Alahai..tak sabarnyer la haii..

Nanti kalau dah sampai I gitahu yer..haha..nape kena gitahu you'all??

Haa..sebabnye..sape2 yang berminat muke tu nak kena conteng ngan saye..gitahu lah!

hehe..nanti boleh jadi model makeover saye..ceceh..

BUT! de syarat..mereka yang dalam UKM dan bertudung saje lah yer..


P/s: To Amy Ameera..thanks yer..falsies dah selamat sampai..

8 comments:

cintaqaseh said...

wah...byk nye bulu mata..leh mtk..hehehhe

ziha said...

hehe..buleh2..pe slhnyer..

Missjunne said...

owh..ni die rupenye..igt de bom td

ziha said...

he3..bukan bom la..
bahaye tu klu bom..

Atiqah said...

excited je td dpt parcel tu

ziha said...

mestilah! parcel y ditunggu2..he3

cokelat lover said...

kalo kna kt mata i mst vogue kan kan kan..

ziha said...

yela tu..tp tgk la..sape y meng vogue kan u..u nak smbung ker ngn bulu mata asli u? boleh jer..hihi