terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, January 14, 2010

Trip ke Kenny Rogers Roasters....

Hai semua!! tak de pape..hari ni just nak update pasal cite semalam..haha.. baru nak update.. Cume nak share gambar2 pengembaraan kami ke Kenny Rogers je..semalam de promotion kat KR..so..pe lagi..kami memang pantang dapat offer makanan yang murah2 ni..semalam promosi die..buy 1 meal free 1 meal..tapi kene pakai baju merah laaa...so semalam after lecture kitorang seramai 10 orang g ke Kajang makan KR kat situ..hehehe..

Gambar jakun kitorang naek BAS MINI..!!haha sabo jela ngan dorang nih..macam2 posing ader..tahu2 jela..bas mini tu besar mane kan..name nye pon dah MINI..

ahli2 rombongan Cik Kiah~~hehe
gediks2 semuanye...nak2 I n Husna..terpakse mengaku diri gediks..huhu

kami yang excited dapat nek bas mini!

ye..tengok ni..minah2 ni sederet dok kat seat belakang..suh posing memang no 1!

ni la die makanan yang di order..nyum3..macam nak makan lagi jer..

Ziha yang sedang bermain-main dengan makanannye..tgk mak cik Husna di sebelahku..hehe

Happy meal! konon2 jer tu posing!

Me and Husna..saye dah abes makan time ni..cepat je..almaklumlah kebulor..hehe

hah!tgk la ni..buruk tul makan macam ni kan??haha

Tak sampai RM10 pon makan kat sini..sebab we all share2..biase lah sharing is caring..Harga 1 meal dlm RM16..then de free lagi satu..pe lagi! pancung la...sorang bayar RM8 plus tax bla..bla..jadi la sorang byr RM10..tp de baki lagi duit..sorang RM1..hehe so nak tahu pe kiteorang wat ngan baki duit RM1 tu??


hehe..kami g la McD! beli aiskrim seringgit! pose2 jap ngan Husna..amboi u Husna, saje nak overshadow i yerr..gedikss u! hehe
Ni la muke kanak2 yang tak sedar diri tu dah tue..hihi makan eskim macam bebudak..ngeh3~
Sekian, itu saje citer dari saye..boleh tgk kat blog Atiqah..for full story..hihi

2 comments:

cokelat lover said...

i gediksss..hahha..ikot u la =p

ziha said...

haha..same2 jer gedikss..