terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, January 19, 2010

Makeover Meksarra..

Okeh..model I seterusnye..Meksarra..huhu..
Die minta saye solekkan die natural jer..
pastu nak guna lipstick y kalernye nude2 je..
So inilah hasilnye...
bagi saye solekan yang neutral tu biasenye gune kaler2 brown
dan seangkatan dengannye..hihi..
Saye blend kale brown n gold kat mate Meksarra ni...
Ekceli saye tak lah expert sangat, asal boleh je you all..he3
Yang penting rase confident..tu je.. :)
Wajah Kak Mek senget..ngeee~
~
~
~
~
Comel ke saye nih?

Ala-ala princess Jasmin la tu konon..ciihhh....
I like this picture...nampak macam something, but I dunno what...huhu~~

Bakal pengantin...ececeh..

Tengok pe tu Kak Mek??


FYI..saye telah bereksperimen dengan barang2 mekap yang saye beli hari tu..kalau masih ingat lagi de saye cite kan di entri yang lepas..sila klik sini dan sini untuk lihat alat mekap yang saye gune kan. Hmm overall memang best la make up pallette ni..rase syok je sebab warne2 nye really vibrant..berbaloi-baloi lah kalau beli..I pon rase macam nak beli pallete yang lain je..huhu
ok lah you all..thanks coz sudi membaca! jumpe lagi nanti ye di entri2 seterusnye..
yeah! happi blogging!

18 comments:

Cik Emi said...

hamoihhhhhh..... sronotnya!

ziha said...

ha'ah seronok..
jom lah join cik emi..

Kapten Luffy said...

ada bakat jd mak andam ko neh
apa kata ambik kursus
pastu wat bisnes ;p

Missjunne said...

betul kata kapten tu..buat bisnes.tp kalo cmni da xyah amik kursus pun.guna instinct je.janji tomel.

ziha said...

Kapten Luffy...de tak kursus andaman y paling murah? klu de boleh la msuk..huhu

KK..hehe..wat bisnes ye..akan di pk2 pd ms hadpan...hehe

Farhah Zaidah said...

salam..em..cmne ye nak wat bagi hidung nampak mancung..hehe

ziha said...

haha..gune teknik shading je...

cintaqaseh said...

cantik ziha mekap kan..suka..=)

ziha said...

ajie thanks..masih banyak lagi kene belajar sebenarnyer. :)

ziha said...

ajie thanks..masih banyak lagi kene belajar sebenarnyer. :)

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

pandai makeup rupanya..sok nikah nak tmpah ziha jd mak andam blh?ekekek..gurau jek..

ziha said...

hehe..boleh je.tp klu uma sofiya dekat ngn kite la..hi2

cokelat lover said...

i cop u make up dinner..hehe..

ziha said...

haha..boleh2..no problem..
tp kena bayar deposit dulu..haha

Atiqah said...

eh tu selendang tunang kn??

ziha said...

ha'ah..
k.mek npk selendang tu trus die excited nk mekap..huhuhu

++***hana zaty**++ said...

akak!!~~cane akakk wat mate tu??hehe...hana bnye bulu mta xpnjg larr..tp nk cam gitu jugakkk!!~~hehe..

ziha said...

pakai bulu mate palsu la hana..
mesti npk pjg n gojes..he3