terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, January 19, 2010

Jurusolek @ Jurugambar??

Ini entri sebelum tido..cume nak upload gambar MekSarra & Husna je...phewww, semalam bukan sahaja saye menjadi jurusolek dorang nih..tapi jadi fotografer gak :P Heheh...
Pape pon saye sangat seronok sebab dapat main2 mekap ngan dorang..
Thanks coz sudi tahan muke diconteng..ngeh3~~
orite!
Layankan jelaa gambar2 kat bawah ni yer..hihi

Meh saye perkenalkan, yang kiri ni ialah Meksarra and kanan ni Husna..weee!
gedikss...tibe2 Meksarra lagi tinggi dari Husna kan?

Muslimah anggun..cece..

sile abaikan pemandangan yang kurang menarik dibelakang yer..hihi

Okehh..tu je you all, ekceli saye masih baru dalam bidang ni. Banyak lagi
perkara yang saye perlu tahu dan perbaiki..apa pe pon, terima kasih atas komen2 anda..
Sayang semua!
p/s: tq to nuffnangers y klik2 hari ni, hari ni nuff ads agak sukar sekali kelihatan, kenape kah? merajuk kah? huhu

10 comments:

cokelat lover said...

dh nk tdo ker?nk tdo sm ngn u la..dh rndu..haish..i ni mkin xleh sorg2 lak..

Missjunne said...

td kite bace majalah wanita ade ads pasal pertandingan sendayu tinggi makeover..

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

teruskn usaha ziha..ziha ada potensi utk mnjd mak andam..bakat and minat paling penting..

ziha said...

Husna..haisshhh..rindu ai ke?huhu bahye ni..he3

KK..yeke? wahh boleh masuk ni..kuikui

sofiya..thanks sofiya, insyaAllah..doakan ye suatu hari nt..

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang berbakat.. cantik la

ziha said...

tenkiu kak.. :)

mEk saRRa ~_^ said...

waa...bebakat la akak nih.
hahah
bile lg dpt bemekap ngn awak
hahah
nk smokey eye lak

ziha said...

meksara de owg kimslm kat ko..
tgk kt chatbox..heheh
nak smokey eyes plak??
wahh boleh2...
blh blah..haha.

mEk saRRa ~_^ said...

waalaikumsalam..
kikih
weii,ape bleh blah nih..
blhla..
blhla...
hiik

ziha said...

haha~
suke aty saye laa nak blah per..