terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, January 5, 2010

Kasut Oh Kasut..


Ahha! nampak tak ape yang tertulis kat t-shirt di atas tuh? "If the shoe fits buy it in every color" maksudnye? Korang faham kan maksudnyer? Ayat tuh macam suh kite beli kasut yang berwarna-warni plak kan? asalkan ianya muat n selesa..heheh.. baru-baru ni..eh..tak baru sangat la..mase cuti sem n before naik semester baru banyak kali gak la saye pergi bershopping kasut.. ekceli saye suke sangat shopping kasut..nape ntah, padahal kasut yang lama ok lagi but still nak beli yang baru..hee :).. saye pantang nampak kasut yang cantek n murah..rasenye semua orang pon pantang kan kalau nampak kasut yang murah lagi cantek??hehe

Cakap pasal kasut warna-warni..ni kasut berwarne kuning 1st time in my life yang saye pernah beli..huhu..1st impression from my mom.. Tak cantekk la..macam warne kuning t***!! Ayoyo..mak ni sungguh jujur memberi komen tanpe memikirkan hati dan perasaan anaknye..uhhuuu..takpe2..yang lebih menyedihkan lagi..de je suare2 sumbang yang menyokong dari belakang..mengiakan pendapat mak tuh..huhu..sungguh menyedihkan ye y'all..

Next..kasut berwarne purple plak..my favorite kaler..kasut ni dibeli after duit ptptn masuk..hehe. Tak mahal pon y'all...cume RM20++.. tak ingat dah harge betulnye.. Ok la kasut ni..agak ringan dan tentuny kalis air..ala2 crocs la..tapi yang murah punye..jadi lah..hee..


Ni mase temankan my sis mase beli kasut die..tengah2 die pilih kasut..I snap2 gambar..he
Antara kasut yang dijual di kedai kasut Modani..so colourful..murah plak tuh..boleh la tukar2 kasut tiap hari gi kuliah..heheh..

Jom kita kenali jenis2 kasut yang hangat berada di pasaran..

Ballerina pumps

Wedges

Gladiator sandalsSneaksKitten heelsPlatforms


Cantik tak kasut2 nih? Yang mane satukah berkenan di kalbu? Lebih kurang macam tu la bentuk2 kasut nye..Banyak lagi sebenarnye..tapi Mungkin sekarang ni macam2 lagi jenis kasut yang saye masih tak tahu..so far kasut2 yang dalam gambar atas ni antara kasut yang saye pernah tengok..Pa pe pon..pilih lah kasut yang sesuai and tak sakit bila dipakai di kaki anda..jangan asal cantek je..tapi menyeksa kaki..cakap pada diri sendiri sebenarnye..huhu.. ok bubyee y'all...

4 comments:

Atiqah said...

nnt JPA msuk nk g shopping...nk bli ksut bru..sktla pkai heels hr2 g kuliah..ksut balck-white tu de kesan chewing gum hr tu..geram tol la..x selesa nk pkai

ziha said...

hehe..tqah nak beli y fashion camne? platform? beli jgn xbeli tqah...chewing gum mmg jahat!

cokelat lover said...

i minat suma tu..huhu..than nafsu mmbli ni..sabo2..

ziha said...

besela..kalau ikut nafsu mmg nak semua! jd tokey kedai kasut la kalau macam tuh..hihi