terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, January 19, 2010

Projek Best Sangat!



Hello mellow marshmallow! hehe.. Jom tengok de ape kat blog saye hari ni..weeee!!


Hari ni nak cite pasal projek I semalam kat bilik..


Projek????

Projek bersama Husna and Meksarra..wowo!


Projek apekah itu?

Ngeh3x~~

Ini la die Cik Husna


Pemilik blog ChocKatz


I telah transform die menjadi sailormoon! hihi


Sile scroll ke bawah yer...


~
~
~
~
~
~
~
~
~

cakkk!



hehe...ni la projek I malam tadi..macam takde keje lain je kan??

ekceli lame bebenor la hai tak makeup kan orang..hi2..

so malam tadi I panggil Husna jadi model I..

Jom zaazzz gambar2 makeover Husna ni...



posing ala model..haruslahkan! ngeee i like!

jelingan manje dari Cik Husna.. ;P

Cik Husna ni single lagi..motip cakap die single??hehe

I love the pink lipstick.


Husna ni die tak berape konfiden dengan mekap2 yang pink2 ni..

Tapi I try la cube buat kelainan kat muke die..

So saye blend kan kaler merah pink for her eyes..
Then kaler lipstick pink yang cair..

But, at first saye cakap saye nak wat mate die macam mate Setan..

Die pe lagi la..cuak semacam je kan...

takut tak cantik la tuh...

haha..jahat tak I??

After makeup die sangat excited and gitahu saye yang

die tak sangke die boleh pakai kale2 pink ni..he3


Ok tu je dulu..nanti kan entri I yang seterusnye memakeoverkan kawan I yang lagi sorang tu yer...

5 comments:

cokelat lover said...

(T_T)ish malu ler...eh,nmpk jerwat i..hehe

deusXmachina® said...

sailormoon!!!

dengan kuasa bulan aku menghukum mu

erk888

ziha said...

Husna...alaa..mane de..ok je tuh..

en deus..ni sailormoon versi muslimah tau..jgn main2..

Atiqah said...

cntik colour lipstick

ziha said...

ha'ah..i pon like pink lipstick tu..