terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, January 2, 2010

~new year shopping~

Salam...hai semua! Happy new year k! Semalam cuti new year korang g jenjalan mane jer? Almaklum cutilah katekan..mesti la kuar jalan2 shopping ke..dating ke..hehe.. Haa..gambar kat atas nih gambar saye di tahun baru.. 01.01.2010..huhu..amacam? makin cantek ke?haha..perasan lebih.. Ekceli ni gambar before nak g The Mines ngan Helwa..tujuan utama nak g sane bukan lah nak celebrate tahun baru ke ape..tapi nak mengambik laptop yang rosak tuh..owang kedai tuh tak betulkan laa you all..die ckp semalam kalau nak tukar motherboard paling murah harganye ialah RM500 ke atas...boleh je saye nak betul kan..tapi kompom ke laptop tu tak rosak lagi??huhu puas dah menangis..asek rosak je...isk2..


Okehh..tak mo cedey2 k..tunggu dan lihat je la nanti yer..pe kesudahan cite laptop saye tu.. Jom cite tahun baru skett..biasenye tahun baru ni semua orang de pasang azam..kalau tahun baru je mesti orang tanye pe azam baru kan? Saye tak tahun baru pon memang asek ade azam jer...hihi..Cik Azam saye la sape lagi..haha.. Tapi tahun ni buat pertama kalinye dalam seumur hidup saye beli diari baru..tak pernah2 kan..yela bukan pe..cume nak belajar jadi lebih sistematik..cehh..lagi satu saye de kalender disney! hihi penat ni kecek2 ngan anak sedara mintak kalender ni.. :) Pasal tarikh2 n hari ni hari pe..nak kena buat ape..saye agak lemah sikit. nak2 pasal assignment ke pape lah yang pasal pelajaran..saye tak buat reminder..teruk betul kan? hu2 tapi nasib baek de Tiqah..die lah reminder saye..hihi...

Gambar bawah ni mase kat bookstore Gramedia @ The Mines..macam best je bookstore ni..sebab banyak buku2 yang saye teringin nak beli ade kat sini..kalau de duit lebih boleh la beli...hu2..takpe2 akan ku beli gak nanti..tunggu jelaaa..


Puas jalan2 kami makan ni..Helwa dan saye nak berdiet..hihi so kitorang makan asam laksa..not bad rasenye..memang masam laa...laen sikit dari mak saye punye laksa..but my mom punye laksa lagi besttt!

Hmm tu jela cite tahun baru saye..semalam berjalan sampai tak ingat dunia..sakit2 kaki ni y'all bershopping..rase bangga pada diri sebab berjaya tak spend money over RM100..itu pon atas nasihat Helwa..kalau ikutkan macam banyak je lagi nak beli..maceh Helwa..hihi.

3 comments:

Missjunne said...

wahhh g the mines x ajak...=(

cokelat lover said...

kalo shoping ngn i,i hsut2 smpi u spend over rm100..hahha

ziha said...

KK..x sengaje la nak g the mines..hehe.. x plan awal pon..

ooo..husna..jahat yer u nak hasut i..hehe