terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, January 4, 2010

Khabar Menggembirakan..


Hari ni dapat message di facebook dari kawan..die dah nak kawen 14 Februari ni..wahhh!! Valentine's day tue! tetibe de suatu perasaan yang menusuk kalbu ni..tapi tatau ape..nak cakap jeles..maybe yes..but maybe not..tapi pape pon saye rase sangat hepi and tak sabar nak pergi kawan saye ni punye wedding..tak sangka ye Iryani...tahniah la yer...Iryani yang pakai serba pink dalam gambar kat atas ni..tapi sape yang pakai baju pengantin tu yer..he

Cuti sem yang lepas banyak gak p wedding sedare mare n kawan abah..seronok betul kan tengok orang punye wedding..mase tuh saye ade la pi tolong2 rewang kat umah sedara..alahai..terase meriah benor..tetibe boleh berangan plak kan..biaselaaa berangan dalam hati..nanti kalau aku kawen nak macam ni la..nak macam tue la...macam2..hihi..

Ni gambar saye n famili mase p kenduri kawen akhir taun lepas...baru sempat nak upload dlm blog..hehe


Me n Sumayyah...wedding theme kale purple..huuhuu menjeleskan betol lah!

Sumayyah in pink yang tomeh...

Jangan terkejut, Ziha ber'anak' 4?? haha

Ni suasana orang kawen di kampung saye plak...

kereta bersusun sepanjang jalan...almaklumlah..jalan kampung kecik jer...

macam ni la suasanenye..yang baju kuning tu penyambut tetamu a.k.a kendarat, tahu?

Ni group kompang tengah tunggu pengantin..wahh..seronok nye bile diarak kan??

with anaksdare yang ku sayangi selalu..danial, cot n ain..

Yana..me..n ain..sempat posing sebelum g kenduri kawen...

Ok..tu jehh..tak de gambar pengantin..tak sempat nak ambek..hu2 tapi kalau saye yang pengantinye..mesti taruk kat blog ni..he2 doakan la saye plak pasni yer..eheh2..tapi doakan after saye berjaye grade ngan jayanye laa..study tu lebih penting kan? kan? he..

4 comments:

Atiqah said...

x pe..pas grad, pas dh kumpul duit berjuta2, k zha kawin la..x yah nk rewang2..catering je..hoho..x pun wat kat hotel..
semua wajib tema purple..haha..kang pengantin lak tenggelam..

Missjunne said...

bagus gak idea tu tiqah..i pun pk camtu jek.hehe

cokelat lover said...

haah..jeles2 dgr kwn kawen..
kalu dgr u kawen lg i jelesssss
hehhe..

ziha said...

wah Tqah n KK nampaknye mempunyai pendapat y same..cehh.huuu nak wat kat hotel tu x mampu laa..isk2

Husna..ni yang ai nak jeleskan u nih..ngehh3