terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, January 7, 2010

I Miss You

Bile kite rase rindu pada orang yang tersayang mestilah kite akan tengok gambar2 nye kan? betul tak? Nak2 kalau orang yang kite terindu2 tu jauh di mata tapi dekat di hati..cewahh.. Sekarang ni saye terase rindu sangat2 pada seorang makhluk tuhan yang paling
comel..huhu rase macam nak peluk2 cium2 jer makhluk ni..sebab die tersangat lah kiut dan boleh buat saye termimpi2..makan tak lalu, tidur tak lena..huhu boleh katekan setiap hari lah rindu pade die..kalau saye de jet peribadi malam ni gak saye balik kampung halaman, uhhuu..tapi ape kan daye...aku hanya dapat menatap gambar2 dirimu sebagai pengubat rinduu..wekk terjiwang karat la plak..sape lah makhluk Allah paling comel tu yer??hehe guess who?? Jeng..jeng..jeng...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sape lagi kalau bukan Sumayyah! Comel kan buah hati saye yang sorang nih?
Pandai tak saye posing? Auntie Ziha yang ajar..hehe
Bile lah saye nak besar yer?
Ekceli ni gambar mase Sumayyah mase umo die genap 6 bulan..dah besar dah Sumayyah..Sekarang ni Sumayyah dah pandai merangkak..mase dalam gambar ni die baru belajar angkat2 badan n punggung..Saye pernah mengusulkan pendapat kat my sis nak amek Sumayyah ni jadi anak angkat saye..huhu dan jawapan die tentu sekali no way! haha.. Bukannye per Sumayyah ni comel sangat dan menggeramkan..saye selalu gigit n cubit Sumayyah sebab tahap kegeraman saye dah tak bleh nak hand..hi2 pastu bile die nangis tu yang wat saye suke..maaflah memang hobi saye menyakat budak nak wat macam ne..he
Oklah nanti saye hapdet pasal Sumayyah and 'anak2' saye yang lain plak eh..sebenarnye saye ni ramai 'anak'..orang gelar ibu ber'anak' 8..huhu

9 comments:

Atiqah said...

cutenye...

ziha said...

he2 maceh..mcm auntienye la...

nasazfrog... said...

yerrr comel cam untienya jugak..hihihihi :)

ziha said...

hehe..maceh..er..ikhlas tak ni puji?haha

.millalara. said...

gerammmmmmnya.. chomel amat!

zella said...

cutenyer...
semuanyer pinky... =)

ziha said...

milla..xpe nt awk de baby pon comel gak n boleh geram2..he3

zella..nak wt mcm ne..da baby girl..semua nak pinky..he

madeeha muhammad said...

cute sgt...
dha pon camtu...kdg2 xleh henti cium baby2 ni...comel n geram..hehe

ziha said...

he3..yela deeha..rs mcm nk tgk die je hr2..rindu..nt de ank sndiri tahu la mcm ne..cehh ckp mcm de pgalaman je.hi3