terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, January 23, 2010

pondok pizza ku sayang~^^~

Hai hai hai! Selamat hari Sabtu semua!! Amacam hari ni?? Ok ke??Hari ni nak cite pasal semalam petang...saye, Helwa, Atiqah & Akma keluar jalan2 cari makan + shopping 'barang2 dapur' kat bandar Kajang..erk bandar ke Kajang tuh?? haha! Yang bestnye semalam de orang belanje saye makan pizza!he3 best tau, nyumm2...lame tak makan pizza, err lame tak lame sangat lah...hihi, jom zasss gambar2 kitorang...

Kenderaan rasmi kitorang, ape lagi kalau bukan Rapid KL 430...huhu

sampai sane we ols g carik spek Atiqah, so sementara die tengah testing2 power kitorang pon snap la gambar macam ni...heeee~~

Yeahh! Apabila sampai ke destinasi makan2! yippie!!
Saye n Helwa...apasal muke Helwa cam tuh??
Atiqah & Akma, muke tetap maintain ayu yer walaupun perot dah menari2 mintak diisi~
Okeyh~sape yang tak kenal ni tak tahu lah...huhu
mushroom sup, my feveret..
Air coke satu jug, terus haus nampak air coke ni...
sedap ni minum time cuace panas...ahhh...

Ni lazania, feveret Atiqah..tapi kitorang dok merase gak...hehe
Sedap, 1st time cube ni~

Ni plak meatball masala~
Helwa yang order...rasenye you all nak tahu camne??
Memang terbaek laaa...sedap tak terkate, macam nak makan lagi jer..hiks2~
Tengok pic bawah ni, saye makan macam tak ingat dunia..
hehe...ekceli nak jeles kan you all..kihkih~
tak delah...eksyen je depan kamera ni...

Hurmmm ni plak,
Cheesy lava stuffed crust pizza~~
kitorang pilih super supreme & Thai seafood as topping nyer~
Sungguh meliurkan tak??he3
Dan muke saye yang tak boleh blah...hehe
Sedap tau! makan lah pizza hari ni~~ngeeee~

Memang puas aty lah makan macam ni, kenyang giloss..mane tak nyer macam tak banyak plak kan kitorang order, tengok lah pic bawah ni, licin tak kitorang makan?? memang starving kot kitorang time nih...huhu~~

Haaa..! teringin lah tu nak makan pizza gak..hehe..makan jangan tak makan cedap tau.. tapi tak tahu lah kalau you all fan McD or KFC, tapi saye memang minat semua fast food restaurant ni....Sekarang tengah mengidam nak makan McD & BBQ Chicken plak..huuhuu..ader sesiape nak belanje?? ngeh3x~~
p/s: Thanks ye Helwa, Tiqah belanje saye makan...hehe

22 comments:

.millalara. said...

anda terpaksa bertanggungjawab kerana membuatkan perut ini berkeriuk keresahan! haihhh!

Cik Peanut said...

peanuut suka makan pizza gak..meatball, tapi sosnye cabonara..best..lazania...tak suke sangat..ase cam cekodok tak masak..hehehhe

Atiqah said...

erk lasagna rase mcm cekodok x msk??
tp serius lasagna secret recipe better lg..huhuhu
ur welcome...belanja utk birthday skli ni..nnt x yah tuntut hadiah dh dr kte..wakakaka...

ziha said...

milla~ pe lagi!Jom pizza!

cik peanut~next time nak try meatball cabonara, sedap ke x.

atiqah~ pasni try lasagna secret recipe plak k..

cintaqaseh said...

ziha,tengok ziha makan pizza tiba2 rasa lapar lah..hahahah

ziha said...

ajie..hehe..hebat betul kan kite..blh jadi duta pizza pasnih..kihkih

niny said...

ini kerjanya nak makan or amik pic? hehe. :P

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

fuhh licin..dh lma x mkn..huhu

ziha said...

niny~ kitorang nak makan sambil amek gambar ler...hi3

sofiya~ mestilah licin..sayang tu klu xabes...he3

Atiqah said...

lasagna salah eja da...

ziha said...

ejaan y btulnyer per..

Atiqah said...

lasagna la..bukan lazania

ziha said...

xpelah..da tertulis..

Atiqah said...

kte check kat kamus lazania mmg x wujud..yg de lasagna / lasagne

ziha said...

tp kat google wujud..

Anonymous said...

kak..kate k.wa akak nak kuruskn badan..ni ngidam mcD n BBq chicken plak..t x capai target

hilma

ziha said...

tula hilma..i cudn't resist lorhh..hehehe

tp xpe, makan kadang2 jer..y pntg exercise kuat..kakak kamu tula y menjadi tulang belakang kite..ceyy..

AzuanBudakMemandai said...

suka sangat dengan mushroom soup huhu

ziha said...

same la kite azuan...ngeeee~

BAM said...

Hi, salam
terima kasih lawat blog saya, silalah add sbg follower, nnti saya akn add akn follower awk juga dn link-kan dari blog saya.

cokelat lover said...

wah..my saliva melelh..sape yg nk blnja i mkn?u la..haha

ziha said...

huhu.boleh je..i belanje, u bayar..ngeh2~~