terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, January 22, 2010

Hari ini bukan hari khamis tapi hari jumaat~~

Hai semua! selamat hari Jumaat..jangan lupe solat Jumaat yer bagi blogger2 Muslim! itu adalah suatu kewajipan...yang blogger Muslimah pula, jangan lupe solat Zohor di awal waktu~ nasihat untuk diri sendiri juge~ Ekceli takde paper...just nak bertanye kabar you all semua..sihat?? harap2 sihat lah yer...selamat datang ke blog Ziha's World~~hihi ecece...tetibe plak kan...hiks2 tak pelah sekali-sekala nak beramah mesra dengan you all...bagi yang rase baru2 singgah blog saye ni...berilah salam dulu, or at least say hi...itu dah cukup bagi saye..then barulah kite boleh bersilaturrahim and click2 nuffnang as well...ngeeeee~~

Hari ni saye agak bosan sedikit..cos kawan2 macam ramai yang balik, then pastu tadi ramai gak yang tak gi kuliah..masing2 dah dibawa mood bercuti agaknye...tapi rase nyer raye cine lame lagi~~huhu~~ after kuliah tadi saye balik beli makanan untuk mengisi perut yang lapar tak lapar sangatlah...hehe saje ngade nak lunch~ so ini lah die lunch saye tadi

air bandung+sup sayur+timun+ayam bakar+sambal belacan...huhu
one of my favourite lunch kalau beli kat SCM~pe tu SCM? Setia Murni Kafe~kuikui..
Wokeyhlah you all, petang ni nak jalan2 lagi! maybe nak hunt for pizza..sebab de kawan saye tu mengidam sangat nak makan pizza...huhu...orite, jumpe lagi..tata~

7 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

sedapp tuu- ;D

Cik_SejarahCintaMastura said...

waahh.., akak.. dah lama tak komen.. uhuh.. rindunya kat akak.. sorry.., skrg dah tak boleh nak komen2 sbb pc kat umah tak boleh bukak blogger.com.

tak tahu mcm ane nak login... uhaa..

sedapnya rojak tuh.. :DD

perempuan ITU said...

Walawey,sedap tu tengok sirap bandung.gulp gulp =D

kiri kanan

Cik Emi said...

pehhhh.... lama gak tak minum bandung ni

ziha said...

hehe..you all..mmg sedap sangat.. ni la makanan feveret ai..

Missjunne said...

hmmm da lama x mkn di smc..ayam bakar kegemaranku jua~

ziha said...

yeke kk?
jom la sok kite mkn kat smc...hehe