terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, June 10, 2010

~bapaku pulang dari kota..bapaku belikan kereta.. :P

@ driving school again..penat seyy hari ni belajar kereta..huhu...hari ni da ok da bawak keta...instructor saya ckapa da boleh test..yayy! haha...tak sabau nak ade lesen keta..so nanti boleh laa bawak mak abah jalan-jalan gi pasar ke...makan2 ke..heheh..yelaa tu, lesen je ade tapi keta??haha.

ini bahagian bukit...dulu mase mula2 belajar rasa bukit ni susah..tapi bile dah hapal sifirnye..senang lah plak.. :P parking plak susah..sebab takut banyak benar tiang nak kena jaga supaya tak jatuh..heheh.


parking..you all mesti cakap senang kan?? i rase susah sikit..sebab takut terlanggar tiang.hehe..


huhu..doa2 la semoga lulus test ngan JPJ nanti.. :))

p/s: esok ada misi yang perlu diselesaikan...harap2 majlis berjalan dengan lancar..aminn...excitednyerr... :)

7 comments:

Winnie Cik Mastura said...

GOOD LUCK yeah, akak! hehe. ada majlis apa kak esok?

azaliahjsalleh said...

bwk kete u kena relax sebenarnya
jgn panic
btw gud luck

ziha said...

THANKS you all..hehe..

niny said...

ini kat bentara harung ke kak? sy ni walau ada lesen keta tp smp skrg stil takut nak bwk. stkt dlm kg buleh le.huhu.

ziha said...

x..kt long life..he..malu je..br nk amek lesen..rugi woo niny klu de lesen tak bawa keta.. :P

Iena said...

yeaaaaaaaaa... akak nyer peyiksaan dah lepas. akak dah boleh lumba kat jalan tp masih fail dlm bab parking! hahahahhaaaa...
nway, gud luck my dear...
cpt update status result exam kammo!

ziha said...

erk..kak iena..status exam kite ye..exam y mane ye..lupe plak..haha..best la da ade lesen ni..tak sabar nak ade lesen cepat2..huu