terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, June 1, 2010

Dating berempat :D

Salam you all~ :) sehat ke semua? saya sehat je, he3

Tak de pe, just nak update gambar makan2 kitorang kat Taman Rambah mase tu..akhirnye dapat jugak saya berdating dengan Cik Azam kat sini..huhu..tapi kan kami tak berdating berdua je..dating berempat, ade mak and Ain, ajak Ain sebab nak bawak die main kat playground n belanja aiskrim sekali.dan semestinya Cik Azam yang belanje..sebab dia baru gaji..hehe

Okeh la you'all, saya ni kalau tak update pasal makanan memang tak sah kan..haha.saje kasi you all terliur sikit.bukannya apa..mana lah tahu you all bole tersesat kat Pontian ni kan..boleh la saya suggest kan tempat ni..makanan yang saya tunjukkan kat sini semua sedap2 belaka...tak rugi pon kalau cuba, lagi pon murah je..

Rojak petis...nyumm2..


Aha..ni ialah mee bandung, Mak and Cik Azam order..saya pulak tukang menyebok nak rasa gak mee bandung Cik Azam punye..walaupon saya dah ade nasi goreng ayam blak pepper sendirik..kihkih...dah lama tak rasa mee bandung yang sedap mcm ni...masa kat kolej dulu saya makan mee bandung nye tak de rase mee bandung langsung! huuu balik Johor baru dapat rasa mee bandung yang sedap... :)


my nasi goreng ayam black pepper..semestinya rasanya lain dari yang saya makan mase kat kolej dulu...huhu.
nasi goreng kampung..Ain punye..besar woo udang die..:P

Pas abes makan tu, kitorang jalan2 melihat pemandangan yang indah sambil memikirkan masa depan..cewahh, sementara Mak tengok2 Ain yang tengah main kat playground tu..saje mak kasi kitorang mase sikit..jap je pon, sebab dah petang..


Balik dari Taman Rambah tu, sempat gak saya, Ain and Cik Azam main badminton..FYI, Cik Azam ni terer tau main badminton..oleh kerana saya tanak dia rasa terer sangat main, jadi saya pon nak tunjuk gak la skill main badminton saya..oleh itu, hampir semua pukulan berbahaya dia saya dapat sambut..ekekeke.tapi ada gak la kena smash ngan die..cett.hampeh tol..tapi kan, mungkin dia tanak tunjuk kehebatan dia bermain badminton yang sebenar, kalau tak...terkencit la saya lawan ngan die nanti..haha saya da ade jurulatih badminton, nanti boleh la dia ajar saya..best gak main badminton ni.. :P

2 comments:

Winnie Cik Mastura said...

hahaha.. akak.. sy mmg dah terliur tgok nasi goreng akak tuh.. huhu.

akak mmg serasilah dgn En. Azam tuh. smoga bahagia slalu.. :DD

ziha said...

nyum3..sedap tau mas..jgn jeles..hihi

maceh mas..doakan ktorang ye.:)