terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, June 2, 2010

Si Comel Bertudung

Salam..Hai semua!

Hari ni Sumayyah nak tunjukkan gaya-gaya pakai tudung..hehehe

Gaya 1...


Gaya 2...

Gaya 3...

hehe..comel tak Sumayyah pakai tudung??

saya suka pakaikan Sumayyah tudung..comel je tengok.

Mula-mula pakaikan Sumayyah tudung, dia suka..nak-nak dia tahu ada kamera depan dia.


tapi kannn..bile dah rimas ini lah jadi nye..kuikui...

*
*
*
*
*
*
*
sedang berusaha menanggalkan tudung..dah rimaslah tu!

yeahhh...hampir berjaya..nampak tak muka dia tengah sengih2 dalam tudung tu..

taddaa! akhirnye berjaya gak buka...macam ni la rupe si kecik ni kalau dah rimas ada benda atas kepala dia.


kena biasakan anak-anak dari kecil pakai tudung..so da besar nanti tak delah masalah nak suruh anak-anak pakai tudung..yang penting ibu bapa kena lah jadi role model yang terbaik.. :))

4 comments:

Winnie Cik Mastura said...

hahaha, biasalah budak kecik. kekdg, tgok budak2 mengaji pkai tudung mmg comel. sy pun start pkai tudung baru dari form 1. apapun, wajib sbg org islam, betul tak? hehe..

Abu Luqman said...

salam ziarah ye..anak no berapa ye....

azuan said...

comel~

ziha said...

yup..betul tu mas..tak pe, wlupon br start pakai tudung, biarlah istiqamah..

abu luqman..ni anak sedara.hehe

azuan..budak kecik mmg comel.