terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, June 27, 2010

i ♥ makeup CONTEST

salam semua~ lame tak menjoinkan diri dengan contest2 ni...huhu..dan contest yang saya nak join ni ialah i ♥ makeup CONTEST! wee...haa, you all kalau berminat nak join contest ni jomlah..ramai2 kite memeriahkan contest yang dianjurkan oleh Cik Intanadia kita ni.. :) nak tengok syarat2 nye..sila la klik pada gambar di bawah...





orite!~ pic untuk yang menjadi taruhan saya...jeng..jeng..jeng..



Arabic Make Up Look~


Actually this is my trial nak wat Arabic look..huhu..tak tahu lah jadi ke tak.. haa you all rase?hehe

Jom kite cekidaut apa yang saya gunakan untuk look ni~

[Face]
Silky Girl Concealer
FARMASI foundation
Nouvelles compact powder
ELF complexion powder
78 pallete, pink in colour~ cheeks

[Eyes]
eyebrow~ SILKY GIRL brown in colour
eyeshadow~ Elianto Glimmerstick eyeshadow~brown
Elianto shimmer eyeshadow~ grey,gold, cream.
eyeliner~Elianto pencil eyeliner black in colour

[Lips]
50 Lip Pallete~ pink
Elf Lipgloss

ok, sekian saje dari saya.. :)) harap2 ada peluang untuk menang.. :))

9 comments:

-iNtAnAdiA- said...

thanks for joining and good luck =)

ziha said...

ok.. :)

Winnie Cik Mastura said...

nak masuk tp sy tak de la brg2 make-up yg berjenama. haha. beli kat kedai rm2 je. haha.

aNiS tHe BumbleBee said...

fewiittt!!

ziha said...

mas~ bole je la join..tak kisah jenama ke x.. :)

kak anis~ wewwiitt..bole kenal?haha

fArAh nAbiLA said...

cantik sangat

ziha said...

thanks farah.. :)

nn said...

cantik u makeup. tapi i rasa cam kalau colour tu tambah lagi baru nampak arabic kot. hehe. good luck ea? :)

ziha said...

thanks nn.. :)) maybe kot..huhu dis is my first trial wt this look..really appreciate ur comment. tq~