terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, June 22, 2010

macam budak kecik je aku ni. :P

assalamualaikum..
apa khabar semua? harap2 sihat lah ek hari ni..hurm kat uma saya ni ramai yang tak sehat..ade yang batuk, selsema and demam...huu sekarang ni tengah musim orang demam ke ek? tapi yang cedey nye..bile budak2 kecik yang sakit...Sumayyah saya hari ni demam lagi..2hari yang lepas die demam panas, before that die demam gak..huu tapi demam die tak kebah2..jap baik jap panas balik badan dia..kesian kan kalau budak kecik2 sakit...yelaa..budak kecik mana kuat lagi..mesti tak tahan sakit.sedih tengok kalau budak kecik ni sakit2..harap2 Sumayyah cepat sembuh..now dia da tido after makan ubat...

Bercakap pasal hari ni...hehe..hari ni saya puasa..ehem2...tak payah cakap la ye puasa sebab ape..kekeke...baru malam ni saya dapat online...siang tadi keje melepek je...nak angkat telinga pon tak larat...kehkeh...malu je mengalahkan budak kecik yang berpuasa....hihi...I bukan ape you all...kalau bab puasa memang macam ni..liat sikit..haha...tak delah..sebenarnya malam semalam tak makan pa pe...pastu sahur pon tak bangun..tu yang hari ni penat giler bile dah petang tu..nak dekat buka puasa asek tanye da pukul berapa..pastu kepala tak larat nak angkat, melepek atas meja makan...kuikui...teruk btul kan?? mak bonda kat saya mengalahkan Cot, my anaksedara...heheh...sekarang da ok, boleh angkat telinga and senyum sampai ke telinga..sebab perut sudah kenyang....menu berbuka puasa tadi, mee bandung, nasi putih with asam pedas, sup daging, cempedak goreng and teh susu...haa banyak tak? macam bulan puasa plak kn...kekeke...

ok lah you all...tu je entri untuk malam ni...rasa nak g berblogwalking kat blog2 you all...cewaahhh..thanks tau for visiting my blog.. :))

2 comments:

Winnie Cik Mastura said...

hehe. kak ziha, sama laa sy pun puasa sejak isnis lepas. haha.
sedapnya makanan... huhu.
sy lak kat skola asyik mengantuk je. haha.

ziha said...

yeke..hehe..bagus2..puasa ape tu?kihkih