terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, June 25, 2010

geram dengan orang tua tak sedar diri..

Bukan nak cakap diri saya ni baik sangat. tapi tak tahu lah ek, kenapa yer orang dewasa ni suka cakap benda2 yang lucah? tak de lah semua..sebahagian jelaa. ke mana-mana saya pergi kalau jumpa pakcik-pakcik yang agak 'mereng' pale nye berbual perkara-perkara yang boleh dikategorikan sebagai sensor..bukannya apa..sebagai orang dewasa, dan orang tua, kena lah tunjukkan role model yang baik2 je kat golongan muda.ni tak..dah la cakap kuat2, so budak2 muda yang kat sekeliling dengar, kan tak elok tuu..bergurau biarlah mende yang ilmiah sikit..ni tak, benda yang lucah...teruk betul...ish2..rase macam nak sound direct je pakcik2 tu..pa'kal je malas nak masuk campur...memang la die tak cakap mende lucah tu kat saye..tapi, benda tu rasenye boleh dikategorikan sebagai pencemaran bunyi dan pencemaran otak..hee gerammnyer..

1 comment:

Winnie Cik Mastura said...

ish. tak sangka plak ada lagi org tua mcm tuh.