terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, June 4, 2010

Result exam dah kuar!

Result exam dah keluar ye kawan-kawan..heheh..saya dah check...hurmm, alhamdulilah result saya ok..saya tak expect tinggi sangat..tapi saya rasa bersyukur dengan result tu. yang penting saya dapat grade bersama kawan-kawan yang lain..cume itu saje saya harapkan..thanks kepada semua yang mendoakan kejayaan saya. tak sabar nak jumpa kawan-kawan masa konvo nanti..saya sudah tamat dengan kepujian~ alhamdulilah :))


p/s: aktiviti hari ni..nak tolong 'rewang' kat uma nenek...ade Program Keluarga Sakinah.

5 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! congrats!!

kira hebat dah tu leh grade..

ziha said...

hehe..thanks asada...yup dpt grade pon kire dah syukur alhamdulilah.

Lili Sakina said...

tahniah!!!...may Allah bless u...

Winnie Cik Mastura said...

waaahhh,,, tahniah akak.. :DD lps nih bolehlah cari kerja.. huhu.

ziha said...

thanks lili... :)

yup mas...tenkiu2..doakan akak cpt dpt keje eh.