terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, June 20, 2010

Misi Selongkar Bilik Kekasih~ :p

entri kali ni adalah report dari misi menyelongkar bilik cik azam saya..heh.jangan terkejut ye..saye memang sengaja nak selongkar bilik die untuk memastikan tiada barang2 yang boleh menimbulkan keraguan...hihi..

dengan selamba saya cakap kat die nak tengok ape ada dalam almari..huh, biasalah almari orang bujang kan..hurm tak delah sepah sangat, tapi masih boleh di improve agar nampak lebih kemas lagi..huhu

then, jeng jeng jeng...saspen sikit nih..ade perkara yang telah membuat saye sangat cemburu..saya telah terjumpa dengan barang-barang cinta dia mase zaman sekolah..haishh, ini tak boleh jadi ni..memang rase macam nak mengamuk tapi control lagi ni...saye jeles sangat2..sanggup dia simpan lagi barang-barang tu sampai sekarang...dah tu, barang-barang cinta kami pon die letak bersebelahan die barang-barang cinta dia dengan tett...huhu..cedey tak you all?cedey laa...

haa..di sini laa barang2 cinta cik azam tersimpan...gerobok lama..tapi dalam nye ade barang-barang cinta cik azam..tak boleh diusik, even saye pon kalau usik barang tu..memang nak kena piat tinge.isk2, tak patot tau u ni cik azam, ngn i pon nak berkire...wekk..haha..

yaa..inilah gobok yang saye maksudkan itu..haa, tengok betul2..nampak tak betapa banyaknye barang cinta cik azam...huhu..ini die simpan dari zaman dulu sampai sekarang..hah..ape lagi kalau bukan komik-komik beliau...haa itulah barang cinta dia..sangatlah dia cintakan komik dia tu..mane lah tak jeles diri ini.. :P


okeh, kite zoom eh..kasi tengok komik ape yang cik azam adaa..

Dragon ball~
Budak getah~

Pedang setiawan~

hurm..komik pe ntah ni...tak tahu..

Ahaa!ni la die, tuan punye gobok n komik2 dalam tu..nampak tak anak panah pink dalam gambar ni? tu laa tempat di mane cik azam simpan barang cinta kami..hehe..biase la dulu2 kami jiwang....kehkeh..
yang ni plak tukang menyepahkan bilik cik azam, termasuk saya..haha.. with anak sedara cik azam..Damia, Danish and Baby Darwish..he..psstt, ekceli barang kat bilik Cik Azam ni sangat menarik untuk disepahkan..haahaa.

nampakkan betapa obsesnye cik azam ngan komik ni..banyak betul dah dia kumpul.tu yang saya jeles tuu..saya nak kumpul banyak gak macam die..but not komik la...nak kumpul novel2 english yang best2 tu...da ade senarai beberapa buah buku untuk dibeli, cume duit tak da lagi, ni yang tengah goda cik azam suh dia belikan..weee..stop beli komik, beli saya punya buku plak..hoho..

yang saya tunjukkan ni cume sebahagian je you all...ade lagi dalam kotak nuu die tak taruk sebab dah penuh gobok tak muat..heh..giler tak? nak wat macam mane, dia da suke kumpul komik2 ni...tak kan lah nak larang..nampak je macam tak de guna kumpul komik2 ni..but mase i buat assignment pasal komik sem berapa ntah tak ingat.. saya ada la merujuk kat cik azam ni..hehe bagus gak ade tunang yang hantu komik ni... ape2 pon, mestilah saya sokong hobi buah ati saye sorang ni :P kang merajuk nanti..tp pasni die nak buat hobi baru..agak pelik la bagi saya..sebab saya sedang memikirkan kerasionalan hobi tersebut..huhu hobi kumpul lampu picit..haa de sape2 yang hobi macam tu? sila angkat tangan..meh kongsi ngan saya hobi collect lampu picit or lampu suluh ni..

4 comments:

mell aziz said...

oi ziha. aku pun kumpul komik gak.. banyak macam tu lar... haha. gila banyak. kumpul dari form 1. hahaha

rizwan's sweetheart said...

nasib baiklah komik... kalau cinta dia tercurah pada kereta??? naya... sanggup dia tdur dalam kereta dan membiarkan kamu tidur sendirian!!!

Winnie Cik Mastura said...

hehe. akak, nsib baik hobi kumpul komik w.pun komik tuh tak elok utk budak skola. haha. klu hobi kumpul setem ok gak, sbb skrg nih hobi tuh dah pupus pulak, apa komen akak ziha? hehehe.

ziha said...

mell..haa ko sm je ngn azam..tu die kumpul dr sekolah rendah tu..

fida~haha..so far kereta die tak minat lagi kot..biase2 je..klu moto maybe ye..he3

mas~ ha'ah komik tak elok untuk adik2 sekolah ye..hihi kumpul setem tu ok pe..akak dulu mse zmn kecik2 pon sk kumpul setem..bgus pe kmpul setem, bole wt koleksi n tambah pengetahuan juge..cewahh.