terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, June 29, 2010

Menu untuk abang askar~ :P

Menu sempena abang2 askar datang ke rumah..hehe, jangan gitahu cik azam tau.. ni saya yang masak chef Mariaton pon tolong gak.. :P



ecehh...sebenarnya abang2 askar tu tolong angkut barang2 dari rumah my sis yang kat Port Dickson. my bro in law dah pencen askar, so balik la ke kampung halaman...besar gabak lori askar parking depan rumah tadi..huhu...

menu simple saje ghase sume orang dah tahu nak masak menu ni.. :)

ikan bawal sweet sour


kari ikan tenggiri


sayur kobis goreng


itu saje...hah pasni mesti abang2 askar teringat2 masakan saye..cehh.. mak puji cakap , kari sedap..heh.abis lah pasni mamak tutup kedai la jawabnyer, teehehe...

5 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

alalala!pandainye masak...abislaa pasni abg2 askar mimpi2 ziha...entah2 hari2 dtg nk mkn kari..hik hik!

Iena said...

bergelodak jiwa en azam tgk entry ni! hahahhahahaa...
#kari la satu2nya masakan yg akak fail dan x pernah msk. ajar akak dear...

Winnie Cik Mastura said...

haha. sedapnya ikan bawal tuh... mengancam la, rasa lapar pulak... huk..huk..

ziha said...

kak anis..hehe..msk cam biase je tu..

iena~ cik azam die da tahu..kekeke..hurm insyaAllah nt kite share resepinyer.

mas~ makan la kalau lapar.. meh dtg uma akak :)

azaliahjsalleh said...

bwl tuh sedappppppp