terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, March 12, 2010

123 is my lucky number & senang nak ingat kan??

oke, hari ni nak post banyak entri sikit...cece..sebab birthday gurl nak sambut birthday die dalam blog.hehe..sape birthday gurl tu?? hehe, saye lah! tak pe kan? kan?ngee.. since beberapa hari lepas da ade orang wish birtday kat saye..huuu, seronok sangat..saye suke kalau orang wish birthday kat saye..tatau nape, tapi yang penting suke ahh! tak sangke saye da 23 tahun ni, rase baru macam da tue, tapi tak lah tua sangat..hehe..yelaa..cube you all tengok gambar birthday gurl kt bawah ni, kecik lagi kan?he. rindu time kecik2 dulu, makan mak suapkan...mandi mak mandi kan.semua lah mak buat kan. sampai sekarang pun kadang kalau terasa nak manje2 mintak mak suapkan..he, thanks mak.

gambar mase kecik2, tak ingat da mase ni umo berape.
tapi yang penting mase kecik2 my family suke call me tepong gomak.cehh.
i dunno la why they all suke pakai kan I bedak banyak2 macam ni.
kan dah, sekarang ni terminat plak ngan mekap2,
tula kecik2 dulu pakai kan I bedak tebal2 sape suruh??hehe
pic ziha di zaman silam
*
*
*
*
orite, pic now. laen tak ngan muke mase kecik2 dulu?
mane lagi comel??hehe..

jangan lupe, Dr Fadzilah Kamsah kate,
orang yang lahir bulan Mac berpesonaliti menarik dan menawan,
tak caye?? tengok gambar seterusnye~hehe
*
*
*
*
*
Taraaa!
hari ni 12 Mac 2010..
bukan saye sorang je yang sambut birthday hari ni.
tapi de 3 orang kawan saye sambut birthday same ngan saye!
ni kawan2 mase kat sekolah menengah dulu
Siti Aishah

Nur Zafira


Nurul Asyiqin


To Ecah, Zafirah n Nurul, wish you all happy birthday.
semoga sentiasa diberkati Allah dan mendapat kebahagian di dunia dan akhirat. aminnn.
ade video khas untuk you all and sesiape saje yang sambut birthday hari ni.
I got tis video from my friend Maga, thanks. rase nak share ngan y'all lah,sebab comel.enjoy!



4 comments:

Wanita Itu said...

hepi besday dek!!!!

moga pjg umur dan murah rezeki ya!! :P

cintaqaseh said...

happy besday ziha..muah2

ziha said...

thank sis..aminn.


ajie..thank you..muamuah!

cokelat lover said...

wah..rminyer kwn u bday sm ;)