terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, March 30, 2010

alangkah indahnya hidup ini~

Good morning everyone! How are you today??


dah sarapan ke belum ni?


huhu..saya belum lagi..


teringin la nak makan nasi lemak pagi-pagi ni..

tapi sape la yer...sudi nak belanja saya makan nasi lemak..huhu


tetibe teringat nasi lemak mak di kampung..alangkah bahagianya kalau dapat makan di saat-saat ni.... T_T

gambar atas ihsan mak cik google..oo nasi lemak ku~nyum2..


saye rase saye kuat makan lah sekarang ni..

nak wat macam ne ek? macam dah gemuk sikit badan ni...huhu

tension agaknye ngan tesis & assignment..tu yang makan banyak tuu..


see! pic kat atas ni..gambar lame actually..

selain nasi lemak saye mengidam gak nak makan kat BBQ Chicken restaurant macam ni..

nampak tuu..banyak betul saye makan!

tapi kawan saya Diey cakap

'jangan diturutkan rasa perut, nanti perut boncet'

terasa berguna juga pepatah yang Diey buat nih...huhu

sebab saye kena control nafsu makan..

honestly duit saya abes sebab beli makanan selain daripada beli barang mekap..hehe

ok y'all have gud day!

7 comments:

Wanita Itu said...

ngidam dik? bahaya nih hee..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ziha,kte pn same!
nasi lemak nk kacang lebih...~
telur mata separuh masak..ish.sedap tuh!

ziha said...

wanita itu~
kak..bahaya kan? boleh melarat ni kalau tak dpt makan nasi lemak..hehe

cikfasya~
yayy!! ade gak kawan same2 ngidam..haha

littlewonder said...

ziha

pose2.ohh sedapnye tengok gamba2 tu.

cube la puase.tak puase ganti puase sunat.hehe

ziha said...

huhu..baik lah Diey..
org try la pose..
tp mcm sush laa...huk2..

F U N F A B U L O S I T Y said...

makan je ape2 yg teringin-nanti tak selera nak makan, susah lak-huhu ;D

ziha said...

yela..memang nk makan je pa pe..
tapi takot gemok..haha