terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, March 28, 2010

saya da ada anda bila lagi?

salam semua...
at last! buku yang diidam-idamkan selama ini sudah dapat dimiliki..yayy!
Buku asas solekan by Amy Janz n Lily Haslina Nasir~ i know, mesti ramai pon da ade buku ni.I think setiap wanita harus memiliki buku asas solekan ini sebab ia nya sangatlah berguna.Macam-macam panduan boleh kita dapat daripada buku ni~so ape tunggu lagi? saye dah ada...anda bila lagi? cewah.

Jom tengok kandungan buku asas solekan ni..

dalam buku ni dia beri penerangan step by step, so senang lah nak ikut.. :)

yup...solekan ke pejabat...sesuai utk wanita bekerjaya.

cume RM19.90 jer..murah kan..kire mampu la saye yang student ni nak beli..as compared to pergi bengkel solekan yang kena bayar beratus-ratus tu..huhu..bace buku ni pon da cukup.. hurm tapi still saye berangan-angan nak g bengkel solekan yang make up artist selalu buat tu..tp tak mampu lagi lorh..ade tak sape2 nak sapot saye?heheh...

7 comments:

SeE-DaH said...

huhu.. nk jgak.. :D

cintaqaseh said...

wah..besnyer..aji nak beli jugak lah...=)

ziha said...

see-dah, ajie..beli la..sgt bgus buku ni..

afayufu said...

bestnye make up..hehee..... nuff tido...

ARIFFDA said...

salam kenal

bestnye buku asas solekan

Billet-DOux said...

best buku ne
mana beli arr?
bilet nak gak..

ziha said...

afayufu~mekap2 mmg best..hehe

ariffda~ salam kenal gak..tq sudi singgah

bilet~ ms ni beli kt pameran buku a/bgsa.alaf 21 punye buku..bole beli online rase nya..try buka website alaf21..huhu