terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, March 14, 2010

aduhh, nak pakai pe nih?

saje hari ni nak upload gambar kawan2 yang nampak seronok sangat dengan annual dinner dorang. bukan nye ape, just pening memikirkan nak pakai baju ape nanti mase dinner kolej..huhu nak nampak cantik gak..but no idea nak pakai macam ne..tema pon agak2 blur.tak boleh nak lekat kat pale otak ni..yang I ingat one of the themes is glamorous..actually got 3G..but I can't remember.sorila, really tak ingat.ini lah akibatnye kalau just gi dinner just untuk makan je.he3 but ekceli tengah nak amek feel la ni..so, you all plis give me some ideas nak pakai baju pe nanti for dinner..hu3
as I promise.I'll share some pic of my frens yang I n Kak Mek solekan mase tu,huhu.okeh, jom layan gambar si cantik2 ni mase dinner Kolej Rahim Kajai.
Dari kiri Husna, Ziela, Nadhrah

Dila & Husna..
mereka berdua ni nampak macam kembar kan?
baju pon da nak same.

wahh..sangat gediks ye di situ Husna...heheh

Miss Ziela & the geng..nice pic!
yup..you all memang vogue habes lah malam tu..sangat jeles okehh.haha..I tumpang gembira cos u all rasa seronok pada malam tu..almaklumla kan, dinner yang terakhir..semua orang nak melakarkan kenangan terindah..cece...untuk cite lebih lanjut sila klik sini & sini ye..hihi

7 comments:

Alynn Notnot said...

glorious, glamorous, gorgeous kan? ;)

Iena said...

igt mase last sem... kitorang siap sewa baju bagai utk tampil glemer di mlm annual dinner... nk berabes duit beli baju non ado duitnya... so, sewa jer. hehehhe...

ziha said...

alynn..err..yela tu..hihi

kak iena.wahh..sewa pon kna pakai duit gak ape..ni kte tgh nak cr sponsor kawan2 pinjamkan baju.haha

Luffy said...

baju warna merah menawan kot

ziha said...

sbb merah itu hot..he3

Miss Ziela said...

hahahaha...
mmg glamour bis kami=)

ziha said...

kalah artis tu..huhu