terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, March 18, 2010

make up dinner KTHO~

salam~
nak upload gambar malam tadi.hehe
gambar Cik Iera kite and frens~
mereka ade dinner kolej
Kolej Tun Hussien Onn..
Theme: Tradisional
check it out ya!

Ain, peace!
 Zati

 okeh,sekarang saye nak amek gambar ngan model yang cun-cun belaka ni.
hehe~
sila abaikan muke aku yang penat lagi hitam tu..haha
I tak sempat nak touch up muka sendiri ;p

with Iera~wanita Melayu terakhir & wanita Jawa terakhir..hiks2.
 Cik Zati, kite same purple la...I loike!
with Ain~kami anak Johor..hehe
pose before pergi dinner~
orite, pose wajib mekap artis tak bole blah~
macam biase lepas mekap2 kite makan! hoorrrayy!
tapi malam tadi sup cendawan rase macam sup sayur la...erk.
tak sedapnye,sumpah pasni tanak makan sup cendawan SMC lagi.huhu

To Iera, Ain and Zati..
thanks a lot kerana beri saye pengalaman yang berharga malam tadi.
Hopefully you all having fun last nite~

10 comments:

cokelat lover said...

tomei sumanyer..;)

ziha said...

termasuk saye sekali kan?hihi

Iena said...

ain nyer make up tu akak suka...

ziha said...

ohh..taste make up kak ina macam tu ye.he3

Atiqah said...

wah makin maju business

ziha said...

xde la bisnes pe pon.
just saje2 isi mase lapang.

iera said...

wah...spe yg pki bju kebaya tu? Cantiknye...hoho

erm...thanks ziha tlg makupkan kami...

Erm...rmi yg t'kjt... Lain sgt kot.
Iera ske tgk ziha makeupkan mata ain..cantik sgt

ziha said...

iera si ratu kebaya la siape lagi.hehe maceh iera.. :)

ray said...

alahai...ayu2 belaka...

ziha said...

haha..ray berkenan ka?