terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, March 13, 2010

hadiah hari jadi saye~~

salam & hai semuaa..hari ni saye dah berumur 23 tahun 1 hari...cehh..hihi..rase macam hari2 nak sambut besday laa..best betul kalau bole sambut besday hari2..kihkih~ kalau orang tanye saye dapat banyak tak hadiah..of course la saye akan jawab saye dapat banyak sangat hadiah..sebab memang betul semalam saye dapat banyak hadiah..huhu..paling banyak rase nye saye pernah dapat.sangat suke..=)

bergambar dengan hadiah2..
thanks to Husna, Atiqah n Ziela.
sangat suke..


teringat dulu, saye pernah merajuk sebab mak and family tak wish happy birthday and kasik hadiah kat saye..huhu..teruk betul perangai. tapi mase tu saye kecik lagi la..sekolah rendah.but now saye dah dewasa..da matang sikit, sikit lah..hehe. so, saya tak kisah akan hadiah-hadiah hari jadi or orang celebrate birthday saye or not..but for me, the most precious gift is wishes or ucapan hari lahir dari kawan-kawan dan mereka yang mengingati tarikh lahir saye...huhu..saye sangat terharu bila kawan-kawan wish saye happy birthday..sangat happy pon ye..so, saye nak tunjukkan sebahagian hadiah yang saye dapat semalam...banyak lagi sebenarnye..hihi...ape lagi hadiahnye kalau bukan 'wishes' dari kawan2 kat facebook..best sangat2..love you all.
haha..ramai wish saye cakap saye dah tua..
23 tahun, muda dan vogue lagi ape.
yang bestnye ade yang wish saye ngan Cik Azam..thanks..
you all ni macam tak sabar2 je nak tengok I nak pelamin..
ramai yang dah tanye...adusss..
sabar ye..nanti i jempot k..tungguuu...hihi





haha..banyak kan? kan? tu baru sikit je I tunjuk..he...seronok betul bile bace balik..terima kasih kepada you all yang wish birthday saye semalam..I really appreciate it...senang je nak cari hadiah hari lahir saye..tak payah beli mahal2...wish saje da cukup bagi saye..sebab ia hadiah yang buat saye rase sangat bahagia...terima kasih sebab dah buat ziha gembira semalam. ingat 123 ingat ziha kay..sebab 123 is my birthday.hehe

8 comments:

Iena said...

ziha syg... happy belated besday...
may u'll get da all happiness dear.
mmuakssss

ziha said...

thanks kak iena sayang.
love u too..muahhh!

miZz_nizZ said...

epi bday ziha..!hee.xknal ko,tp arapkn ko sntse mndpt idup yg dbrkti n epi slalu=)

ziha said...

aminn..thanks for the wishes.

cokelat lover said...

ur welkam dear..hihihi..
anda suka,sy bahagia..ceh,xleh blah..hihi

ziha said...

haha..husna..
marilah kite same2 bahagia...ngeeee~

Wanita Itu said...

wah senangnya nak ingat :)

ziha said...

hehe...senang kan? kan?