terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, March 4, 2010

saye ade tortoise! kamu ade ke?



My friend belikan saye tortoise...uhhuuu, tak sabar nak tengok rupe bentuk kure2 tu macam mane..dua ekor..couple plak tuh.so,I ingat nak kasi name Edward & Bella...oke tak guys??hehe sekarang ni kure2 tu berada dalam penjagaan kawan baik saye ni..die kat Penang..nanti kalau die balik kampung, die akan kasi kat Cik Azam suh jage,hek3...ya lorrhhh, I kat Bangi ni..mane de mase nak balik...haha. Best tak u all de pet? I mean, kura2 nih..macam ne ek nak jage? ade tips pa pe tak? please tell me, plsss..huhu cus I dunno laa...nak tahu tak tadi Edward ngan Bella tengah buat ape? bace lah ym kitorang nih...heheh..saye dah terbayang2 kure2 tu cute macam pic kat atas nih...bole ker?? haha.

sile klik


hurm maaflah, entri kali ni agak merepek saje...hehe...peace no war. v(^_~)v

p/s: Ju, jage baek2 Edward & Bella yerk...;p

8 comments:

fitri oh fitri said...

la, dlu2 ade la kot tortoise satu! hehe





wish me luck on 11 Mac, SPm results.
Fitri Dzulkifli 9A+ SPM 2009
http://fitridzulkifli.blogspot.com

ziha said...

lorhh..yeke? what happen to ur tortoise now?huhu

Atiqah said...

psl penjagaan kura2 leh lah bertye pd adikku usahawan kura2 ye..hehe

ziha said...

hehe..okeh..nt kte tnye amar.. :)

Diey said...

oih!excitednye kamu!

tapi comella, bella ngn edward.

kekeke

ziha said...

mst lah..mcm nak jage baby plak kan..yup so comel kan.owg dah suh ju snap pic bella n edward.hopefully boleh tunjuk kt sini..hehe

Monkey D Luffy said...

cute plak ayat, "Juuu"
kenapa aku rasa cute yer?

ziha said...

ohoho..
sbnrnye owg y bernama ju tu mmg kiut.hihi