terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, March 26, 2010

Dinner Kolej Pendeta Za'ba 2010~

salam..lame rase nye tak update cite2 menarik kat blog. ekceli banyak perkara yang berlaku kebelakangan ini..cewah tapi tak sempat ah you all nak update..so tak bole nak story mory ngan you all..ceyy. okay..entri ni just nak cite pasal dinner kolej ku yang tercinta la sangat.he Tema nya ialah Magical 3G iaitu Gorgeous, Glorious, Glamorous.hah amek ko, panjang benor nak sebut.so kat sini kitorang bole lah berpakaian yang bermagik2 la kononnya.best tengok dorang berfashion semalam..macam2 karakter ader.saye?? saye pakai baju biase jer.tatau karakter pe..aha! tgk la gambar bawah ni.


gambar pertama tengah tension ngan tudung yang susah nak dibentuk..haha
then, gambar kedua..okeh la..susahnye nak adjust..huh
mmg tak pandai la nk pakai shawl jenis camni.. :(
last2 tension sangat ngan tudung..I ikat je macam bawah ni..
hah..senang kan?hehe

amacam make up saye? ok tak?
semalam selain me'makeup'kan diri sendiri..
adelah beberapa orang kawan saya solekkan..
mereka ialah~

Atiqah & Puteri

dan juga...
Cik Ila..

simple saje kan? I just solekkan mereka se'natural' mungkin...


ahhaa..! I nak tunjukkan rakan-rakan semeja yang makan bersama pada dinner tu..mereka semua vogue2 dan luar biase..masing-masing ade karakter tersendiri

Alan as Phantom de Opera & Ieqa as Princess Arora..Queen of the Nite pd malam itu :)

haa..! yang ni y'all jangan terkejut tau..
I makan dengan 'Edward Cullen' & Raja Firaun!
*
*
*
*
*
huuuuu..seram tak? seram tak?
Apis as Vampire n Naj as Raja Firaun..Naj menang as King of the Nite tau! :)

de lagi sekor antu yang dok satu meja ngan saye mase malam dinner hari tu..
ade mumia kat meja saye?? mumia hidup kembali??wahaha..
jangan marah ye Am..hihi. Mumia bersama Ratu Burung merak, Dhiya..n Anis the Princess.

bergambar kenangan bersama mereka yang vogue!hehe
aku da macam nenek daaa...huhu


acara malam tu bole tahan best la..
kami dihiburkan oleh artis2 za'ba..huhu
kami ade artis sendiri..tak payah import artis2 luar... :P
yang best nye makan2 jelaa..for me makanan malam tu not bad la..


orite..layan gambar lagi...
bergambar untuk kenang-kenangan~~


me and Ili..

wit Puteri~
Puteri ala-ala Princess Jasmine gituu..i loike!

wit Cik B...comey kan dia?

saye dan Ayien..

Last but not least..
KK, Kak Mek, saye n Ayien~


haha..itu saje yang dapat saye kongsi ngan you all pasal malam dinner saye..
hopefully, tis is my last dinner kat UKM ni...pasni tak dapat nak vogue2 macam ni lagi ngn dorang...huhu...okela..nak sambung wat keje...babaii...

10 comments:

Missjunne said...

ooo they all dr meja u rupanya...

eRiNsZ said...

cumill jer alal-ala peter pan pompuan kaler itam ok la tue yg penting cumill hehehe

iera said...

wah...havoc2 dieorg punye baju. Gempak gila.

ziha said...

KK..u igt dorang datang dari mane?hehe

kak erin thanks..hihi..tak tahu nk dress mcm ne..ni pakai lapis2 je

iera..haha..dorang mmg smangat malam tu..

Mie said...

yawww gtuh... diner zaaba

ziha said...

haha..gitu la gamaknye..

SeE-DaH said...

suka raja firaun~ huhu.. unik2..

miZz_nizZ said...

hahaha.school u aku pn br dinner.tema glamaorus of eyes.hee.1G je.hahaha.2xde mummy kot.haha

ARIFFDA said...

student ukm ye...
padan la mcm biasa lihat je kerusi dlm dewan dinner u..hihi

ziha said...

see-dah..hurm die mmg unik la mlm tu..hihi

mizz nizz..hoo mata la ni ye kene glemer...


ariffda..yup..student ukm gak ke?